24 saat sonra vaka sayısı 250 yi , 48 saat sonra 325 geçmezse alınan tedbirler çok başarılı olarak uygulanmış olduğu düşünürüm. inşaAllah sayı daha az olur.
.son 24 saatde vaka sayısı 168 artmış, vefat 4 kişi oldu
büyük fedakarlık gösterek çalışan,
tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederim
Kızma birader kendi ayamıza kendimiz sıktıkBu gidişle Türkiye hepsını geçer korkulan olacak gıbı Allah korusun Bo kavat yarasa yedı dıye şu çektiğimize bak gıt bokunu ye şerefsiz
Abi şu yavuz dizdar denen sahtekara inanmayın bol keseden sallıyor kendisi onkolog tur yani kanser bilimci kendi alanında çalışmayı bırakıp oraya buraya el atıyor tanınmak için
Ben her okuduğuma inanmam, dezenfektanda haklısın, bu değişik bir görüş doğruluk payı nedir bilmiyorum fakat doğru olmasını isterdim , veririz parayı yaparız aşıyı oh mis. Zaman doğru ne ise ortaya çıkararır.bi sürü senaryo var .Abi şu yavuz dizdar denen sahtekara inanmayın bol keseden sallıyor kendisi onkolog tur yani kanser bilimci kendi alanında çalışmayı bırakıp oraya buraya el atıyor tanınmak için
Habertürk te rezil oldu daha da uslanmadı
Corona virus yıllardır olan bir şey buzağılarda dahi ishal yapar fakat bu covid 19 mutasyana uğrayan yeni bir suş şu ana kadar sadece insanlarda görüldü
Paylaşılan madde zaten üstündede yazıldığı gibi bir dezenfektandır sabun ve çamaşır suyuda bu virusu dış ortamda öldürür ama insan vücüdunda virusun etkisiz hale getiren bir ilaç daha bulunmadı ama çalışmalar devam ediyor
Buradaki en kötü sonuç şu:
herşeymiz zaten Allaha kaldı, insan ların gözü kör olmuş diyeceğim ama kör değil menfaaleri için ekmeklerine yağ sürüldüğü için ses çıkarmayıp şakşakcılık yapıyorlar. Ayrıca bu miktar çok az 20 ne 200 felan yapsınlar itibarımız artsın yahu.Ekli dosyayı görüntüle 46154
Siyaset yazmayacağımda yazık günah be. Patronlara yardım paketleri, uçak biletlerinde indirim, konut kredilerinde düzenleme=korona ile mücadelemiz. Ben bugün hayvanlarımın sigortasını banka zoruyla yaptırmak için iki tane danamı sattım. Şu yoklukta zorlukta Afrika ya mı yardım lazım bize mi? Allah kim doğruysa onun kalbine göre versin her kim ki gerçekleri gördüğü halde susuyor şakşakcılık yapıyorsa hala onlarında cezasını versin.