Dünya üzerindeki titreşim azalmışCorana virüsünün dünya üzerindeki etkileriEkli dosyayı görüntüle 46858
Fabrikalar ve araçların çalışması azalınca
Dünya üzerindeki titreşim azalmışCorana virüsünün dünya üzerindeki etkileriEkli dosyayı görüntüle 46858
Bahane bol önemli olan , bahanelere inanmak yada inanmamak.dünya da, kötü idarelerin imdadına yetişen
virüs, korona...
hayırlı olsun
bir sürede, bununla idare edin...
sayın cumhurbaşkanı,
şu anda konuşma yapıyor,
herkese birşeyler müjde verdi,
kulakların radar,
"çiftçilerimiz' dedi,
bende çarpıntı başladı,
sonra dediki,,,,
çiftçilerimiz,ekilmedik toprak bırakmayacak,
siz ne arıyorsunuz burada,
hadi tarlaya beyler,
Erteleme hayal olur tkk utanmadan 30 nisana kadar icralar durdu diyorBen destek erteleme vs bir şeyler bekledim açıkçası ama öyle bir atılım gelmedi. İlerleyen süreçte tarım bakanlığı açıklar umarım.
sayın cumhurbaşkanı,
şu anda konuşma yapıyor,
herkese birşeyler müjde verdi,
kulakların radar,
"çiftçilerimiz' dedi,
bende çarpıntı başladı,
sonra dediki,,,,
çiftçilerimiz,ekilmedik toprak bırakmayacak,
siz ne arıyorsunuz burada,
hadi tarlaya beyler,
Ekli dosyayı görüntüle 46932Ekli dosyayı görüntüle 46933Ekli dosyayı görüntüle 46934 abi başkan dedi diye taşı toprağı sürüyoz [emoji3]
Fuat bey yazdıgınız gibi bunlar bi güzellik düşünüyo çiftçiye bencede . %40 gıda fiyatı verilcek vs diye garıp gatmış araya sıkıştırmış . Galiba harmandaki satılan ürünlerin %40 parasını verip kalanı öşüremi saycak nörcek.Harmanda yapcak size merak etmeyin[emoji8]
Düz göründüğüne bakma üçte biri dere tepe kaya süremedim [emoji5]Sürün tabi ya şimdiye kadar sürmediğiniz kabahat düm düz yer ne güzel.
Hacı abi olaya bak şimdi tohum satıcısıyla görüştüm, destek varmış beya uğraş biraz dedim.Çeltik tohumu için damla sulama yapanlara verecekmiş, vermemek için ellerinden geleni yapmışlar , bu şekil çeltik yapan yok damla sulama ile kimi gülüyo kimi sövüyo güldük eylendik[emoji2]Fuat bey yazdıgınız gibi bunlar bi güzellik düşünüyo çiftçiye bencede . %40 gıda fiyatı verilcek vs diye garıp gatmış araya sıkıştırmış . Galiba harmandaki satılan ürünlerin %40 parasını verip kalanı öşüremi saycak nörcek.
Benim asker teskere alacak ay sonunda , nasıl gelecek bakalım Ankara dan
Yedi askerliği hayırlısıyla, asker dönüşlerinde sıkıntı olmaz bi şekil ulaşır evine, o zamana çook varBenim asker teskere alacak ay sonunda , nasıl gelecek bakalım Ankara dan
Yedi askerliği hayırlısıyla, asker dönüşlerinde sıkıntı olmaz bi şekil ulaşır evine, o zamana çook var
Allah yardımcısı olsun herkesin . Önemli olan sağlıkhayırlısı ile tezkere alsın.
Sen bu vatan için gönderdin. Cenab-ı Allah sağ salim geri gönderir. İnşaAllah
az kalsın kriz geçirdim,Ben destek erteleme vs bir şeyler bekledim açıkçası ama öyle bir atılım gelmedi. İlerleyen süreçte tarım bakanlığı açıklar umarım.
sakın durmayın haa,Ekli dosyayı görüntüle 46932Ekli dosyayı görüntüle 46933Ekli dosyayı görüntüle 46934 abi başkan dedi diye taşı toprağı sürüyoz [emoji3]
hayırlı olsun abim,Benim asker teskere alacak ay sonunda , nasıl gelecek bakalım Ankara dan
Zaten kırk takla attırcakları kesin bu iştede , bazı sitelerde tohum dagıtımları başladı vs diye yazıyor bakan beyin ağzından . Bazı sitelerdede gerekli mevzuat ileriki günlerde belli olcak diye yazıyor . Bizim orada yeşil mercimek güzel olur bunlar kırmızı vercekmiş galiba . Bende bi şansımı deniycem bakalım kaç takla attırcaklar tohum verenece . Diger mevzu ise valla ben acik böcüklendim diyomya bunlar bi güzellik düşünüyo çiftçi olarak hazırlıklı olmada fayda var bence . Bizim orda güzel bi söz var kazın çüçüğünü güzün sayarlar diye .Hacı abi olaya bak şimdi tohum satıcısıyla görüştüm, destek varmış beya uğraş biraz dedim.Çeltik tohumu için damla sulama yapanlara verecekmiş, vermemek için ellerinden geleni yapmışlar , bu şekil çeltik yapan yok damla sulama ile kimi gülüyo kimi sövüyo güldük eylendik[emoji2]