Allah kavuştursun ismail bey .Benim asker teskere alacak ay sonunda , nasıl gelecek bakalım Ankara dan
Allah kavuştursun ismail bey .Benim asker teskere alacak ay sonunda , nasıl gelecek bakalım Ankara dan
Hayırlı olsun abim Allah kavuştursunBenim asker teskere alacak ay sonunda , nasıl gelecek bakalım Ankara dan
Genç çiftçilere veriyolarmış, diye bikaç yerde duydum , mercimek, nohut, fasulye para edecek bu sene, tabi harman zamanı değil, ekin abi tarla bereketi olur, 1. ayada bekletin değerlenir.Zaten kırk takla attırcakları kesin bu iştede , bazı sitelerde tohum dagıtımları başladı vs diye yazıyor bakan beyin ağzından . Bazı sitelerdede gerekli mevzuat ileriki günlerde belli olcak diye yazıyor . Bizim orada yeşil mercimek güzel olur bunlar kırmızı vercekmiş galiba . Bende bi şansımı deniycem bakalım kaç takla attırcaklar tohum verenece . Diger mevzu ise valla ben acik böcüklendim diyomya bunlar bi güzellik düşünüyo çiftçi olarak hazırlıklı olmada fayda var bence . Bizim orda güzel bi söz var kazın çüçüğünü güzün sayarlar diye .
Hayırlı tezkereler ismail abi gelir inşallah allahın izniyleBenim asker teskere alacak ay sonunda , nasıl gelecek bakalım Ankara dan
Allah kavuştursun ismail bey .
Allah razi olsun Allah sizede güzel duygular nasip etsinHayırlı olsun abim Allah kavuştursun
Bugün cornayla ilgili çok haber duyduk , fakat3 haber çok dikkatimi çekti . 1.RefikSaydam hıfsısıha enstütüsünün 2011 de kapatılmış olması(yerli ve milli aşı araştırma enstütüsü, hemde dünya çapında) 2.Corona virüs vakalarında dünyada ilk 5 e girmişiz. 3.Japonya virüs başlangıcı görmüş 980 milyar dolar paaaket açıklamış....yorumu bu sefer sizlere bırakıyorum çiftçi arkadaşlarım.
Sende para bas yiyen varsa japon yeni ile tl bir mi, bas parayı dolar daha çok artsın , para basmayla olmuyor bunun etkileri ne olur, esas geride ,bişekilde bi yerlere borçlanacaz, 980 milyar dolar nere 14 milyar tl nere , iç açıcı durumlar yok, günah keçisininde ağzı var dili yok, vur coronoya gitsin, bize bişey olmaz diyenlere söylüyorum devlet borçlanır millet öder,3. Maddeye takılayım biraz dedim
Japonlar hiçde coronayı takmış görünmüyor, oradaki Türk genç durumun videosunu youtube a atmıştı geçenlerde, işte link...
https://www.youtube.com/watch?v=E2y7zJYdoMQ&feature=youtu.be
980 milyar dolar paket büyüklüğü ama esasen japon yeni basıp piyasaya sokmak, yani mesele para basmak, para basmak için bahane buldular, son 20 yıldır ABD doları Avrupa Euro yu ve japonyada Yen i basa basa bi hal oldular, en çok parayı bunlar bastılar..
Reis en sonunda dediki, hiçbirşey eskisi gibi olmayacak
Dünya büyük bir değişimin içine girdi
Pandemi bu işin bahanesi görünüyor, evet corona gerçek ama çok iyide bir bahane
Ölüm korkusu hiçbirşeyin eskisi gibi olmamasını sağlayacak bir araç
Bu korku hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını sağlar
Ölümü gören insanlık evden çıkmaz sıtmaya razı olur ne denirse yaparmı yapar, hemde kuzu kuzu....isterse yapmasın, ucunda ölüm var ölüm.
Para basmaktan başka hiç bir çare yok gıbı abi çok ama çok zor günler geliyor dolar 7 TL ye yerleşecek galıba orda da çok durmaz galiba bilmiyorum nolur yoksulluk yada çok aşırı para gelir elimize ama değeri kalmaz çeltik 5 TL olur ama mesela traktör 1 trilyon olurSende para bas yiyen varsa japon yeni ile tl bir mi, bas parayı dolar daha çok artsın , para basmayla olmuyor bunun etkileri ne olur, esas geride ,bişekilde bi yerlere borçlanacaz, 980 milyar dolar nere 14 milyar tl nere , iç açıcı durumlar yok, günah keçisininde ağzı var dili yok, vur coronoya gitsin, bize bişey olmaz diyenlere söylüyorum devlet borçlanır millet öder,
Para basmaktan başka hiç bir çare yok gıbı abi çok ama çok zor günler geliyor dolar 7 TL ye yerleşecek galıba orda da çok durmaz galiba bilmiyorum nolur yoksulluk yada çok aşırı para gelir elimize ama değeri kalmaz çeltik 5 TL olur ama mesela traktör 1 trilyon olur
Harmanda yapcak size merak etmeyin[emoji8]
âdil başınıda koruyorsunDurmak yok halkımız çalışmaya devam covit 19 Uzak dursunEkli dosyayı görüntüle 47040
[emoji4] ne yapmalıyım abi.emir demiri kesiyor. senelerdir boneli çalışıyoruzâdil başınıda koruyorsun
Allah kavuştursun hemşerimBenim asker teskere alacak ay sonunda , nasıl gelecek bakalım Ankara dan
Sağol hemserim Allahrazi olsunA
Allah kavuştursun hemşerim