Ne Alırdınız

Ynt: Ne Alırdınız

traktör ve ekipman alırken önce neişde kullanılacağı ve ne kadar arazi işleyeceği önemli diye düşünüyorum,,

örnek olarak çeltik işinde pulluk hiç kullanılmaz,buğday işindede rotovatör kullanılmıyo,,,
onun için işiinize en uygun traktörü ve ekipmanı almanız daha doğru olur,,,

arkadaşların çoğu ecnebi markaları yazmış ben olsam mf 4435 alırdım 75 hp bana yeter arkasınada bi 4-14 alpler alrdım

mf_3105 link=topic=10744.msg131779#msg131779 date=1231526600' Alıntı:
arkadaşların çoğu ecnebi markaları yazmış ben olsam mf 4435 alırdım 75 hp bana yeter arkasınada bi 4-14 alpler alrdım

Ecnebi markalar derken İthal anlamındamı (gavur malı gibi) ?
4435 Valtra A 75in MF versiyonu tek fark kaporta... 3 silindir 74 Hp

ben olsam aydın pulluk un 6 lı dönerli 16 numara pulluk alırdım çünkü 16 numaradan fazlası diğer işçiliklerde sorun yaratır :D traktör alırsamda ya steyr cvt alırdım yada valtra t191 revolution alırdım ses sistemi we görüntüsü yeter :D

ben jd 5725 alırım pullukta ünlü tam otamatik 5 li 14 inç alırım benim sizin kadar param çok deil arkadaşlar bi de bu kuraklıkta

traktör olarak erkunt servet 4x4 bizler alpler ve ünlü markları kullanıyoruz.alpler daha güzel.4 ve 5 14 inç li takıyoruz.öyle lüks ve pahalı traktör zamanı degil.milletin bildiği bir mal olacak yerli olacak parça ve servis sorunu olmayan.erkunt da yeni ama oturmuş bir traktör en azından fabrika ile bire bir ilişkiler çok güzel.erkunt yakıt ve güç olarak çok ideal bir traktör.pulluk arazi yapısına göre yöerye göre degişir.ama traktör için servet 80 olsun beş fazla olsun rengide kırmızı olsun kullanıyoruz çok güzel.yakıt konusun da gines rekorlar kitabına girecekti ne oldu bilmiyorum.90-100 hb gücünde her işe yarar
saygılar

traktör jd yada landini 285 alırdım pulluk olarakta hiç duydunuzmu bilmiyorum ama denizlinin kendi üreti olan gösenay lardan alırdım dönerli:)

ben 2007 yılında A 75 e sipariş üzere alpler bir pulluk aldım tam otomatik 4 lü 8,9,10 ayarlanabilir ve kulak üstü devirme parçalı ayrıca aşınmayı önleyici uç ile birlikte bir bayinin görevlisiyle ısmarladık (güya) uçdemiri yoktu kulak üstü parçaları sonradan istedik geldi ve pulluk motora çok ağır geliyor umduğumuzdan büyük motor kaldırırken ve asılırken çok zorlanıyor satsam çok zarar eder yenisini alacak gücüm yok ne yaparım bilmiyorum.

newholand dı avrupa başta amerika olmak üzere alıyor.arkadaşlar siz bilirmisinizki aldığınız makınada
yedek parça,servis, sıkıntıya düşünce muhattap bulamassan ozoman görürsün.dışardan gelen yedek
parcanın fiyatı zaman kaybı yani malının arkasında duran firmalardan makın alın.araclarda en önemlisi  servis orjinal yedek parca anında sorun çözme. yutubide bük jonder ile işbora çekişiyor.mutlaka seyretmissinizdir.
goya o jondere şanzımandan arza verdi 20.000 yt eski parayla 20. milyar a maloldu yedek parca
bekleme süresi onun puromosyonu. iyi düşünmek lazım.

newholand dı avrupa başta amerika olmak üzere alıyor.arkadaşlar siz bilirmisinizki aldığınız makınada
yedek parça,servis, sıkıntıya düşünce muhattap bulamassan ozoman görürsün.dışardan gelen yedek
parcanın fiyatı zaman kaybı yani malının arkasında duran firmalardan makın alın.araclarda en önemlisi servis orjinal yedek parca anında sorun çözme. yutubide bük jonder ile işbora çekişiyor.mutlaka seyretmissinizdir.
goya o jondere şanzımandan arza verdi 20.000 yt eski parayla 20. milyar a maloldu yedek parca
bekleme süresi onun puromosyonu. iyi düşünmek lazım.
new holland da parca sıkıntısı olmaz

new hollanda da parça sorunu var.yalnız ithallare göre avantajı var.yalnız şunu unutmayın ki tüm yeni traktörlarin yedek parçası nı her yerden bulamassınız.servis ve fabrika izini olmadan elinize geçmez.parçacıda satılmaz.çok pahalıdır yerli olsun ithal olsun

new hollanda da parça sorunu var.yalnız ithallare göre avantajı var.yalnız şunu unutmayın ki tüm yeni traktörlarin yedek parçası nı her yerden bulamassınız.servis ve fabrika izini olmadan elinize geçmez.parçacıda satılmaz.çok pahalıdır yerli olsun ithal olsun
ben new holland ın istediğim parcasını istediğim acentedan buluyorum ve alıyorum yeri geliyor servislede muhattab olmuyorum