motorlu testere tavsiyesi ? (hızar)

Ynt: motorlu testere tavsiyesi ? (hızar)

ydincbayram link=topic=51974.msg689365#msg689365 date=1358767037' Alıntı:
Haftasonu tüm markaları satan kişiye uğradım. Özellikle dolmar dedi. Husqvarna ve sthıll küçük makinaları çinde büyükleri brezilyada yaptırıyor artık. Ancak dolmar gerçek alman malı diye ısrar etti. Fiyat olarak sthıll, husqvarna ve dolmar ' ın fiyatları aynı. 136 husqvarna ayarında modeller 550 TL. Olea mac İtalyan mış ancak nasıl olduğunu bilemiyorum onun fiyatı da 400 TL (Aynı modelde) Ayrıca 61 Husqvarna sordum 1250 TL.

ben internet üzerinden almıştım gecen yıl 380tl ye gs350 oleo mac modelini...

BEYLER BU HYUNDAİ MOTORLU TESTERE NASILDIR BEN ANLAMI DÜŞÜNÜYORUMDA YA BUNU ALCAM GÜZELSE YADA HUSQUVARNA 55 LİK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BANA HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ ? YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ...

ben normal kullanıcam husquvarnanın hangi modelini tavsiye edersiniz arada yakmalık odun kesiscem öbür zamanlarda dal bıdak fln kesicem benm kafama 55 lik yattı sizinde yorumlarını alabilirmyiyim

BARTECK 56 ODUN MOTORUNU TAVSİYE ETTILER KALBİRATÖR ZİNÇIR PALA OLARAK KALITELI VE FİYATI DA GAYET MAKUL.. 400TL CIVARINDA TAVSİYE EDER MISINIZ..

ben stihl ve dolmar kullanıcısı olarak: kardeşim dolmar gerçekten iyi motordur has alman malıdır dayanıklıdır ama stihlde dolmar kadar dayanıklıdır kardeş stihiln montaj çinde yapılmaktadır parçalar alman malıdır dayanıklı motordur yakkıtta cimri kullanışlı hafif motordur 2side gerçekten güzel motorlardır ama sen illaki dolmar yada stihl alırsn paran boşa gitmez

kesınlıkle dolmar kalıte kokuyor :) sabahtan aksama kadar odun kes bir sey olmaz dıger cın malıyla en fazla bır saat odun kesebılırsın sonra motoru dınlendırmek zorunda kalırsın bence DOLMAR 1 STIL 2 stil de ıyıdır ok-*-s

Babam Einhell BT-PC5045 marka motorlu testere almış Alman malı diye, biraz bakınca Çin çakması, nazik uzun süre çalışmaya gelmez ancak kendi işini görür yakıtı fazla sayılmaz, ben olsaydım ona Stihl marka motorlu testere aldırırdım. Önemli olan aldığın malzemenin bedeli değil yaptığı iş ve birazda uzun süre sıkıntı çıkarmadan yararlanma imkanıdır.

oleo mac ı alalı bayağı oldu hala çok memnunum çok rahat çalışıyor bir evin her türlü ihtiyacını görür. still in 3te bir fiyatına garantili serviside var heryerde italyan malı tavsiye ederim herkese.. bir zincir bitirdik..

Arkadaşlar bizde bu hafta Stihl ms 361 aldık bakalım kullanacağız göreceğiz Husgvarna 365 alacaktık ama nasip buna imiş bizde daha önce Husgvarna 288 vardı adi hırsızlar çaldı, bulamadık.

Bende husqvarnacıyım ilk odun motorunu babam 2005 yılında aldı husqvarna 137 hala çalışır çalıştırma ipi değişti bir kere başka bişey olmadı..Geçen ayda kendim Memleketteyken husqvarna 359 modelini aldım..Eski 61 modelinin yeni kasasıymış :D Gerçekten çok güçlü geldi 137 den sonra..
Tavsiye ederim orta yollu işlerinizde hatta ormanda bile kullanılabilir..Bir günde yaklaşık 12 ster odun kestim sorun yok..Zaten başkada kullanmadım..Köyde işlerim yolunda gitmediğinden tekrar istanbula geldim artık yeni sahibi doya doya odun keser..

husqvarna 61 aldım 1 hafta önce her türlü gideri olan bi motor ilk izlenimim bu oldu biraz ağır fakat orta ölçekte çok yönlü kullanıcak bi motor

slm millet bende husguvarna 61 var ayarı kaçtı bunların benzin hava ayarı nasıl yapılıyor H veL hangisi kaç tur dönmesi gerekiyor ben rasgele yapıyorum ya çok boğuk çalışıyor yada çok benzin yakıyor tam ayarını bilen varsa ayrıntılı anlatabilirmi teşekkürler