11 yıldır dolmar 111 kullandık geçen yıl husqvarna 461 aldık çok daha güçlü ve seri olduğu için çok hızlı kesiyor insanı yormuyor tavsiye ederim
Bahçe için küçük ve güzel. Büyük odun felan keserken zorlana bilir. 1.9beygir diye biliyorumSthil motorlu testere almayı düşünüyoruz tarim kredice ms 170 modeline 750 tl dediler nasıldır sizce yorumlarmısiniz internette 850 den aşağı fiyat bulamadım birde makinanın üzerinde made in prc yazıyor orjinal değil mi bu urun
Eski sthiller almanya uretim yenileri cin ben husqvarna isvec olanlari tavsiye ederimSthil motorlu testere almayı düşünüyoruz tarim kredice ms 170 modeline 750 tl dediler nasıldır sizce yorumlarmısiniz internette 850 den aşağı fiyat bulamadım birde makinanın üzerinde made in prc yazıyor orjinal değil mi bu urun
Ben üç ay önce aldım ms170'i. Güzel makine, eğer sobalı odunumu yapıcam, ufak budamalar yapıcam diyorsanız hiç düşünmeden alın derim. Ama büyük ağaç devirme işi için küçük makine, yapıcanız işe göre düşünmelisiniz. Ben memnunum.Sthil motorlu testere almayı düşünüyoruz tarim kredice ms 170 modeline 750 tl dediler nasıldır sizce yorumlarmısiniz internette 850 den aşağı fiyat bulamadım birde makinanın üzerinde made in prc yazıyor orjinal değil mi bu urun
Ben üç ay önce aldım ms170'i. Güzel makine, eğer sobalı odunumu yapıcam, ufak budamalar yapıcam diyorsanız hiç düşünmeden alın derim. Ama büyük ağaç devirme işi için küçük makine, yapıcanız işe göre düşünmelisiniz. Ben memnunum.
Eski sthiller almanya uretim yenileri cin ben husqvarna isvec olanlari tavsiye ederim
Bizim tkk husqvarna yok sthil var ama prc yazınca bilemedim nasıldır diye olsa husqvarna alirdikBizde tarim krediden husqvarna 461x trog aldik menmunuz ama orjinal sthil de yabana atilacak bir makina degil
Isteyip getitirme sansiniz yokmu mesala bir pulluk gibi filan bi gorusun mudurle istersenizBizim tkk husqvarna yok sthil var ama prc yazınca bilemedim nasıldır diye olsa husqvarna alirdik
mahsuru yoksa ms 170 i nekadara aldinizSthil ms 170 aldık gayet memnunuz 1 kere motoru boğduk onun harici bacak kalınlığında iki römork odun kestik kışlık performansı çok iyi
Ustam dışarda internette 800 le 1200 arasıydı biz tarim krediden 750 tl ye aldık zaten fiyat uygun olduğu için tercih ettik üzerinde made in prc yazıyor ama sthil orjinal ürünü motorda bayılma falan olmuyor gayet güzel kesiyor tavsiye ederimmahsuru yoksa ms 170 i nekadara aldiniz
ms 170 deutz gibi.mahsuru yoksa ms 170 i nekadara aldiniz