Motorine 55 kuruş indirim

Kâmuran biz 5.70 aldık, 6 üstü alanlar bile oldu, toplu alımda 4500 altı maxot, 4 e veren bile çıkar, iyi düştü bence fakır senesi bu sene[emoji1]

Aynen abi kadoil de ucuz 4.5 nakit alım da düşer mazotuna güvenemedim[emoji23] karar veremiom su motorlarına alıyım diom
Lukoil ayrı bi havada 1 lira pahalı
Pankobirlik opet mazotu getirio oda 5.15 lerdeydi geçenlerde güncel fiyatını bilmiorum ama mazotu güzel

Aynen abi kadoil de ucuz 4.5 nakit alım da düşer mazotuna güvenemedim[emoji23] karar veremiom su motorlarına alıyım diom
Lukoil ayrı bi havada 1 lira pahalı
Pankobirlik opet mazotu getirio oda 5.15 lerdeydi geçenlerde güncel fiyatını bilmiorum ama mazotu güzel
Pompa da araçlara konan mazot fiyatı üstünden, %8-%10 arası yapar hepsi toplu alımda , commanrail varsa iyi katkılı mazot al derim, şelden , opetten şaşmam ben.

Pompa da araçlara konan mazot fiyatı üstünden, %8-%10 arası yapar hepsi toplu alımda , commanrail varsa iyi katkılı mazot al derim, şelden , opetten şaşmam ben.
Alıyonuz johndere felan ondan sonra opet shell perişan oluyoruz yavrulara nerden bulursam alıyom hıç bir sorun yok 4 lira olur galıba [emoji1][emoji1][emoji1] kötü den fayda yok amcam nohut ilacı kötü attıydı tekrar ilaç atacağız yarın bır gun gıdıp de otlanmış

Bu sekilde olunca insan stok da yapamiyor bence bu fiyatlar asagi gider artik 1 litre suya 1 litre mazot neden olmasin.Elektrik li traktorde cikinca mazot almak icin uste para da aliriz. [emoji33]🤪

Alıyonuz johndere felan ondan sonra opet shell perişan oluyoruz yavrulara nerden bulursam alıyom hıç bir sorun yok 4 lira olur galıba [emoji1][emoji1][emoji1] kötü den fayda yok amcam nohut ilacı kötü attıydı tekrar ilaç atacağız yarın bır gun gıdıp de otlanmış
bu konuda çok haklısınız. türk iş diye bi petrolden mazot aldım tarlada stop etti. su varmış birsürü iş mazotu çek filitre değiş :) eski 265 olsaydı ah salata niyetine içerdi :)

Özkan bilader tkk den bu geceki indirimli fiyatmı 4,70 . Bide peşinmi yoksa tarım kart vs ilemi alıyorsun .bizede en yakın tkk bende düşünüyorum bu ara birazda olsa almayıda.

Abi yarın sabah itibari ile indirimli hali 4.70. Peşin alım bu. Normal fiyat 4.70 den fazla ama peşin alımlarla %7 civarı bir indirim oluyor dedi görevli. Senin kırmızıda pompası hassas(common rail) aman dikkat et abi. Bu aralar petrol piyasası çok çalkantılı dolayısıyla mazotlarda hile olması çok muhtemel bilindik yerlerden almakta fayda var.

Abi yarın sabah itibari ile indirimli hali 4.70. Peşin alım bu. Normal fiyat 4.70 den fazla ama peşin alımlarla %7 civarı bir indirim oluyor dedi görevli. Senin kırmızıda pompası hassas(common rail) aman dikkat et abi. Bu aralar petrol piyasası çok çalkantılı dolayısıyla mazotlarda hile olması çok muhtemel bilindik yerlerden almakta fayda var.
Bilgi icin sagolasın kardeşim . Genelde tkk den alıyorum . İnşallah tkk de bu tür hile vs olmaz bu zamanaca bi sorun yaşamadım .

Petrolün uluslararası piyasalarda galonu;15, dolara düştüğünü ve dahada düşmekte olduğunu gördüm sabah.Blomberg tv de.
Paranın nasıl el değiştirdiği gayet açık görülüyor. Yıl sonu tamamen el değişecek.
Gıda yani tarım gida güçlenecek...
Salginda Aralik sonu veda edecekmiş, gezegenlerin astrolojik konumuna göre;
Belirli gezegenler pluto+saturn+jüpiter bir araya geldiği için bu salgın oluyormuş.Pluto,satürn gezegenleri kötücül. Jüpiter büyütücü etkili.
Gezegenlerin gözle görülmeyen bağlantılı etkileri varmış.
Bunlar tekrarlayan hareketleri izlenerek istatistiki olarak tespit ve yorum ediliyor.

Son düzenleme: