Maşallah başkan büyümüş soya fasulyesi
Yavaş büyüyordu üst gübre atmak gerekti.Maşallah başkan büyümüş soya fasulyesi
Çapa gübre iyi gelir büyür hayırlısıyla.takipteyimYavaş büyüyordu üst gübre atmak gerekti.
Vallahi bende üre istemesin diye bakteriyle bile aşıladım ama gelişim yavaş gibi hissedince dayanamadım bastım 46yı[emoji3]Başkan baklagiller üre istemez diye biliyorum
Maşallah güzel duruyor. Silaj mi olacak kuru bakliyat hayvan yemi mi olarak düşünüyorsunuz? Bir de hasat ne zaman inşallah
Haftalık paylaşımlarınızı bekliyoruz
Vallahi eklemeyi düşünüyordum geçen gün yabancı kaynaklı bir makalede slajı havası kqlmayacak şekilde iyi bi balyalama yaparsanız hiç birşey kullanmanıza gerek yok diyordu.Tek başına silajı olmaz baklagillerin
Yanında ayrı olarak tahıl yada inokulant ekliyor musunuz
Ama cururse zarariniz daha büyük olacaktır bence kullanmanizi öneririm biraz mısır ve inokulantVallahi eklemeyi düşünüyordum geçen gün yabancı kaynaklı bir makalede slajı havası kqlmayacak şekilde iyi bi balyalama yaparsanız hiç birşey kullanmanıza gerek yok diyordu.
Kafam karıştı inokulant da pahalı be 50 tonluk 250 lira.
Sizce nasıl yapalım.
Ben top balya yaptırmayı düşünüyorum. Bozulma olmaz inşallah.
Kolay gelsin ustam,silajlar hava alırsa bozulur,birde kuru madde önemli.top balya en sağlıklisi.iyi araştır.biz eskiden çukurlara gömerdik.zor olurduVallahi eklemeyi düşünüyordum geçen gün yabancı kaynaklı bir makalede slajı havası kqlmayacak şekilde iyi bi balyalama yaparsanız hiç birşey kullanmanıza gerek yok diyordu.
Kafam karıştı inokulant da pahalı be 50 tonluk 250 lira.
Sizce nasıl yapalım.
Ben top balya yaptırmayı düşünüyorum. Bozulma olmaz inşallah.
İşte bende ikilemde kaldım ne yapsam bilmiyorum.Kolay gelsin ustam,silajlar hava alırsa bozulur,birde kuru madde önemli.top balya en sağlıklisi.iyi araştır.biz eskiden çukurlara gömerdik.zor olurdu
Kullanmadım bilmiyorumToz forumda bir inokulant sadece bir bakteri içeriyor slajı yaparken römork ta arada bir serpmek yeterli oluyormuş.
Sizce faydalı olur mu? Ekli dosyayı görüntüle 29739