MF asalet böyle bişey.

Aynen jantlar açıksa faydası oluyor bizim 165 te jantlar açık ama patinaja düşüyordu şimdi Kayseri ağırlığı taktik baya faydası oldu

Pullukta arka jantlar 3 er adet ağırlık ister.Fakat ağırlıkların yuvarlanma direnci 0,2-0,4 m(kg) arasında olduğu için 2 ağırlıkla yakıt normaldir, 3 ağırlıkla %10 yakıt artar.Tecrübe ile sabittir.
Büyük traktörlerin çalışmalarına bakarsanız arka jantlarda genelde ağırlık kullanılmaz.

Forum hala bıraktığım yerde. Hendekli arkadaş senin malının üstüne mal yok hayrını gör, güzel günlerde kullan.

Bir malın iyi olması için tek ölçüt iyi çekiyor olması değildir.

Birinci videoda MF yi çekememiş, hay ben o Enterin kalıbına, bu muydu iyi çeken..

FIat ta cer var patinaj yapmıyor diyen arkadaş 60-56 aldık motoru ufak geldi, gittik sattık. Aldık yerine 70-66 çekmiyor, bayılıyor, sallı dedik ondan, 70-56 aldım önü hafif hali ile arkası daha ağır diye MF den az pati yapmıyor. Kavun kabuğu, karpuz kabuğu,daha bir ay önce tek dingiili boş römorku geri geri çıkaramadım. Ulan bu traktör benim ama badanaj da yapıyor, bayılıyor da. Avantajı ikinci elinin iyi olması,yakıtı, parçası. Az da malınızı yerin, kardeşim. Az da başkasının malı iyi olsun..

Valla çocukluktan beri fiatla büyüdüm. Rahmetli dedemin 165 i vardı bi onu bilirim ekstra ağırlık koymuştu yoksa patinajdan ayçeçiçek arabasını eve getirmezdi kalırdı ama çok severdim kabinsizdi gezmeye bayılırdım. Dün kayınço aldı 285 3000 lik fordu vardı verdi üste 14 bin verdi 2500 saatteymiş sahibi kullanmamış çok. Görcez bakalım alcaz ondan yorumları.

bizim köyde birisi 2000 model 285 i 47.000tl ye aldı 4x2
Eski 285 kullanıcı olarak yaktıgının hakkını verıyor hıcbır zaman yarı yolda bırakmaz diyebilirim
satmamız 3 saat sürdü. 3 senedır sahibinden.comda satılmayan zetorlar var :D
Zetor konusuna girmeyeydik iyiydi 😀

bizim köyde birisi 2000 model 285 i 47.000tl ye aldı 4x2
Eski 285 kullanıcı olarak yaktıgının hakkını verıyor hıcbır zaman yarı yolda bırakmaz diyebilirim
satmamız 3 saat sürdü. 3 senedır sahibinden.comda satılmayan zetorlar var :D

Hakikaten zetorla kıyaslamasan iyiydi :) fendtle Caterpillarla kıyasla ama zetorla sakın kıyaslama o özel traktör uzay mekiği.

285 serilerinde car olmadığı için patinaja biniyor hemen fiatlarda car var bak öyle yapmıyor bu iş şoföre bağlı değil motorun parçalarına bağlıdır 285 mi ne kavun kabuğunu geçemezken 480 geçiyor

Cerle ne alakası var acaba?
285mf nin torku muadili olan traktörlerin çoğundan fazladır.bu yüzden sert kalkış yapar.ayrıca bahsettin fıatı 285 sesinde boğar :)

• Beğen
Tepkiler: ziyaretci19

Mf kadar olmasada Fiat'ta patinaj eder ama Mf gibi rampa aşağı hurra başını alıp gitmez. 174 çekiş konusunda efsaneler arasında mesela. Ben 265'in çıkartamadığını 450'nin çıkarttığını ve aynı şekilde balyacının tek çeker John Deere'sini 285 çıkartamadı 7056'ya bağladılar yarım tur patinajda çekip aldığını gördüm. Arkadaşın babası 7056 takılı römorku batırdı diğer 7056'yı ve 175'i ve şeklinde takıp çekmeye başlayınca benim 175 öne doğru giderken 7056 patinaj ederek geri gitti. Mf kendini mxormaz hemen eşeler Fiat asılır dahada zorlayınca zıplar arka bijonları ve janta bağlı kulakları kopartır. Her markanın farklı +/-'si var.