MF asalet böyle bişey.

Massey candır. 200 serisinden, 3000 serisine kadar hala 10 ile 20 yas aralığındaki makineler denklerinin üzerinde fiyatlara satılıyorsa demekki vardır bi sebebi. Bugün 2015 model nh, erkunt, tumosan vs parasına 7 8 yasında 3105 phantom satılıyor, e demekki var bi sebebi ki satılıyor. Aslında söyleyecek çok şey varda anlamak istemeyene ne anlatsan boş gelir, Masseyi kullananda zaten anlatmak istediklerimi bilir. Biz bi defa oturduk koltuğuna birdaha başka marka tat vermez oldu :)

bizim bölge kıymetini bilir hemşerim iyi malın. 165 likler 20.000-25.000 aralığında satılıyor hala :) daha ne olsun.

Massey candır. 200 serisinden, 3000 serisine kadar hala 10 ile 20 yas aralığındaki makineler denklerinin üzerinde fiyatlara satılıyorsa demekki vardır bi sebebi. Bugün 2015 model nh, erkunt, tumosan vs parasına 7 8 yasında 3105 phantom satılıyor, e demekki var bi sebebi ki satılıyor. Aslında söyleyecek çok şey varda anlamak istemeyene ne anlatsan boş gelir, Masseyi kullananda zaten anlatmak istediklerimi bilir. Biz bi defa oturduk koltuğuna birdaha başka marka tat vermez oldu :)

uzunca kullandım kullanması çok zevkli 285 in sesi gürül gürül insanın içini kıpırdatıyor.ancak biraz gevşek yere geldimi tamamen pati motor desen 5000 saate geldimi biyerden mazot yakarken bir taraftanda yağ yakıyor.
285 in ön ön uzun uzun uğraşlarla çıkaramadığı silaj yüklü romorku,arkasında tesviye bıçağı oldugundan tt65 in önüne takarak geri geri rahatça çıkarabildiğinede şahit oldum.

• Beğen
Tepkiler: sakaryalienterci
uzunca kullandım kullanması çok zevkli 285 in sesi gürül gürül insanın içini kıpırdatıyor.ancak biraz gevşek yere geldimi tamamen pati motor desen 5000 saate geldimi biyerden mazot yakarken bir taraftanda yağ yakıyor.
285 in ön ön uzun uzun uğraşlarla çıkaramadığı silaj yüklü romorku,arkasında tesviye bıçağı oldugundan tt65 in önüne takarak geri geri rahatça çıkarabildiğinede şahit oldum.

Traktör sesi güzel diye alınmaz bu kadar tutuluyorsa vardır milletin bildiği bir şey değil mi ?

Anlat dostum. Gerceklerle yüzleşsinler. Yotube masseyin rezilliği yazdıkça,videolar alt alta sıralanmış.
Hala bu arkadaşlarımız bunu görememiş. Massey 185 vardi bizde,bayagi süre kullandık. Çamur çimen sevmez yükü bırakır başlar patinaja, ramork arkasinda iyi gider,kendini üzmez,yükü cikaracam diye uğraşmaz. Tarla islakken surum yapmayı birak boş gezerken zorlanirsin. Ormanda desen içler acısı hali var.
Same kullandim çekişi iyiydi.
New holland fena değil çekişte.
Caseler iyi asılıyor.
Ardindan enter aldık, bunca zaman masseyle geçirdiğim tüm zamanlara acıdım.
Masseyin bos gidemediği yerde enter ezici yüklerle yürüyor.

Turkiyede tofas da cok tutuluyor. Herkeste var,heryerde var. Vardir bi bildikleri diyelim o zaman :)

Volvo türkiye de tutulmaz,ama gel gör ki,demir gibi araçları var ne yapacağız şimdi?

tamam yarın mf leri satıp enter alacağım. Buradan bütün mf sahiplerine sesleniyorum herkes satsın mfleri entere dönüyoruz.

evet 15000 saatin üzerinde ilk rektefisine girmeyi bekleyen phantomlar hala piyasada çalışıyor

Turkiyede tofas da cok tutuluyor. Herkeste var,heryerde var. Vardir bi bildikleri diyelim o zaman :)

Volvo türkiye de tutulmaz,ama gel gör ki,demir gibi araçları var ne yapacağız şimdi?

Traktör başka bişey araba başka bişey kardeşim. Türkiyede tofaşın çok tutulmasının sebebi Türkiyede üretilmesiydi seçenek çoğaldı ama tofaşın doğan şahinin yüzüne bakan yok. Ama traktör farklı bişey 98 model tek çeker bir traktör çiftçeker bir başka traktörden daha pahalıysa ve piyasası varsa bunu sorgulamak gerekir. Ayrıca sizin dediğiniz tofaşlar şimdi 5-6 bine dolu piyasada insanlar zamanında para verdi aldı diye şimdide alıyor mu? almıyor tutulmuyor artık ama MF öylemi 1969-1976 arasında üretilen MF 165 likler hala 20.000-25.000 arasında satılıyor ve o kadar çok seçenek olmasına rağmen.

tamam yarın mf leri satıp enter alacağım. Buradan bütün mf sahiplerine sesleniyorum herkes satsın mfleri entere dönüyoruz.
Mf ni satmana gerek yok dostum. Adil olalım anlatırken,285 in fiyati 45 lira diyorlar olur mu böyle şey,ayni traktor yurt disinda 10 binlira.
285in on kati işe enter yapıyor,fiayti onun yarisi kadar yok.

https://youtu.be/1T1P7vnvfx8

https://youtu.be/KWQm3tqgp14

Al izle belki fikir olur sana

Traktör başka bişey araba başka bişey kardeşim. Türkiyede tofaşın çok tutulmasının sebebi Türkiyede üretilmesiydi seçenek çoğaldı ama tofaşın doğan şahinin yüzüne bakan yok. Ama traktör farklı bişey 98 model tek çeker bir traktör çiftçeker bir başka traktörden daha pahalıysa ve piyasası varsa bunu sorgulamak gerekir. Ayrıca sizin dediğiniz tofaşlar şimdi 5-6 bine dolu piyasada insanlar zamanında para verdi aldı diye şimdide alıyor mu? almıyor tutulmuyor artık ama MF öylemi 1969-1976 arasında üretilen MF 165 likler hala 20.000-25.000 arasında satılıyor ve o kadar çok seçenek olmasına rağmen.
Bi malin cok tutulmasi onun iyi olduğu anlamina gelmez. Senin kıyas ettiğin meseleye örnek verdim ben. Tutturmussun massey tutuluyor diye,tutuluyor iyi pazar yapmis kendine,parca sıkıntısı yok,yan sanayi uretimi cok.perkins motoru var bu yuzden tutuluyor. Ama çekmiyor kardesim sen ne dersen de. Cekis yok traktörde. Kuru hava duz yol traktörü

1996 da sıfır 255t alıp 6 ay içerisinde sattık yakıttan ve patiden dolayı motor gücü çok iyi lakin pati ve yakıt çoktu

yakıt konusunda bişey diyemem çeken motor yakarda. Pati olayı olmasa mf bu kadar tutulmaz sebebini anlatayım. Motor pati çekerse tekerlerden yer motorun ömrünü düşürmez ama halk arasında bir tabir vardır ya çeker ya kırılır diye eğer öyle olursada motorun ömründen yer. mf lerde sıkışınca patiye vurunca motor ömrü uzun oluyor dayanıklı oluyor böylelikle arıza vermiyor bundan dolayıda mf az arıza verir diye tabir oluşmuş piyasada.

yakıt konusunda bişey diyemem çeken motor yakarda. Pati olayı olmasa mf bu kadar tutulmaz sebebini anlatayım. Motor pati çekerse tekerlerden yer motorun ömrünü düşürmez ama halk arasında bir tabir vardır ya çeker ya kırılır diye eğer öyle olursada motorun ömründen yer. mf lerde sıkışınca patiye vurunca motor ömrü uzun oluyor dayanıklı oluyor böylelikle arıza vermiyor bundan dolayıda mf az arıza verir diye tabir oluşmuş piyasada.
Yav dostum benim isimi yapamayan traktör kendini uzmese ne olur,motor omru uzun olsa ne olur.

Mf 5 para etmez is görme açısından. Çamuru çimeni gördü mu patinaja tutulur iş yapamazsin.
Türkiye de cok tutulmuş parçası her yerde bulunur,cok ariza vermez lakin,ne.çifte geliyor ne dağa. Agir işler yada sert toprak gördü mü mf ile düşman olursun
285 serilerinde car olmadığı için patinaja biniyor hemen fiatlarda car var bak öyle yapmıyor bu iş şoföre bağlı değil motorun parçalarına bağlıdır 285 mi ne kavun kabuğunu geçemezken 480 geçiyor

• Beğen
Tepkiler: sakaryalienterci