MF 265 S in bittiği anlar.. ( Nam-ı değer Kral)

Ynt: MF 265 S in bittiği anlar.. ( Nam-ı değer Kral)

ewtt abii bizde mf 165 var bende ılk başlarda kazayağına öyle dıyordum abbama basıt pulluk daha zor dıyodum kazayagıyla 2 tur attım motorun ustunden atladım dırekk :)) pullugu tercıh edıyorumm :)))

nailyetek link=topic=35194.msg298981#msg298981 date=1286048438' Alıntı:
Nisan ayı başlarında doldurabilrisin, son bahar ilk donlarına kadar yani kasım ayının sonuna kadar durabilir, hiç bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar..Sadece traktör durduktan sonra hafifçe sallanıyor..:D Önemli başka bişeyde olmuyor. Fren mesafesi falan oldukça kısalıyor, patinaj nerdeyse kalmıyor..
teker su dolu iken patladı zor olmaz mı nail abi

GENÇ EYMIRLİ link=topic=35194.msg339313#msg339313 date=1297459172' Alıntı:
teker su dolu iken patladı zor olmaz mı nail abi
:)Evet düşündüğün gibi tarlada patladı, yaklaşık 12 cm çapında bi yarılma oldu arka lastikte.. Su anında boşalıyor..:D

abi hayretler içersinde kaldım galiba toprağın altı çok çamur ,, yani traktör kendini zor çekiyo bi enteresanlık var buişte tabi 265 kulanmadım ama hep böylemi kazayağında :S

vale link=topic=35194.msg339387#msg339387 date=1297463060' Alıntı:
abi hayretler içersinde kaldım galiba toprağın altı çok çamur ,, yani traktör kendini zor çekiyo bi enteresanlık var buişte tabi 265 kulanmadım ama hep böylemi kazayağında :S
Toprak iyice kuruduğu zaman; ufalanmış ekmek görüntüsünü alır. İçerisinde hiç nem olmadığı için tekerler tutunamaz.. Altında pulluk taban toprağını bulursa ki, zaten buluyor orasıda beton gibidir, bol bol patinaj eder.. Bu sadece bizim 265 e has bir durum değildir, diğer markalarda aynı sıkıntıyı çekersiniz.. Burada arazinin meyilide gözardı edilmemelidir.. Videoda belli olmasada hatırı sayılacak kadar eğimli arazilerimiz vardır..

insan her zaman daha iyisine sahip olmak için çalışmalı ama daha iyisi olana kadar elin iyisi elindekisi bunu bilmelidir

nail abi burada 265 e denk başka bir traktör de olsa karşılaşacağı durum bu burada biraz ince teker oluşununda zararı olmuş gibi böyle bir durum bizimde başımıza gelmişti 9 lu kaz ayağıyla üstü tavlı duruyo altı kuru toprağın motor iki adım gidiyo patenaja sarıyo deli olacaktım nasıl gitmiyo diye burada bütün suçu motora yüklemek bence yanlış içinde bulunduğu şartlarıda göz ardı etmek olmaz

paylaşım için teşekkürler abi :)

BEN İNANMIYORUM HİÇ KİMSE KENDİ TRAKTÖRÜ KÖTÜLEMEZ İSTEMEZ TMM BELKI ARKDAS IYI BIRSEY ANLATMA YA ÇALIŞMIŞ AMA YİNEDE İNANMADIM BEN BU VİDEOYA TOPRAĞIDA SERT OLABİLİR ZATEN TOPRAKDA ÇATLAMIŞ AMA YINEDE ZANNETMIYORUM 265S CEKEMEYECEGINI :S

abi paylaşıma teşekkürler paylaşım güzel ama tekerden çıkan duman hiç güzel durmuyodu ne deyim geçmiş olsun ama napalım elde olan imkanları değerlendirmek lazım. küçükte olsa traktör çift çeker olacak diye düşünüyorum saygılar.

hocam ya 265 e buradakı mf cıler kral mı dıyorlarmıs :) ya onlar kral gormemıs yada ben 265 i görmemişim :D amcamın var bu yıl pancar cektık valla makına felan degıl ya o :) bizim 60 56 var o bıle daha iyi gidiyordu yolda..bizzat denedim ikisinide valla :)

emretoy310 link=topic=35194.msg339798#msg339798 date=1297542083' Alıntı:
hocam ya 265 e buradakı mf cıler kral mı dıyorlarmıs :) ya onlar kral gormemıs yada ben 265 i görmemişim :D amcamın var bu yıl pancar cektık valla makına felan degıl ya o :) bizim 60 56 var o bıle daha iyi gidiyordu yolda..bizzat denedim ikisinide valla :)
kardeş haksızlık yapma bende kullandım265 s kabinli 5 tane 4 tonluk pancar römorkunu çekio du zorda olsa hakkını yeme

aribas link=topic=35194.msg339808#msg339808 date=1297542529' Alıntı:
kardeş haksızlık yapma bende kullandım265 s kabinli 5 tane 4 tonluk pancar römorkunu çekio du zorda olsa hakkını yeme
kardes valla ben hiç bi traktoru kotulemem ben kullandıgımı dıyorum yanii..kral denecek kadar ıyı bir traktor olmadıgını anlatmaya calıstım yani :)

emretoy310 link=topic=35194.msg339812#msg339812 date=1297542847' Alıntı:
kardes valla ben hiç bi traktoru kotulemem ben kullandıgımı dıyorum yanii..kral denecek kadar ıyı bir traktor olmadıgını anlatmaya calıstım yani :)
eyvAllah hocam ama tek traktörü 240 s olan için de 240 kraldır onun işini o görür. ok-*-s ok-*-s

aribas link=topic=35194.msg339814#msg339814 date=1297543054' Alıntı:
eyvAllah hocam ama tek traktörü 240 s olan için de 240 kraldır onun işini o görür. ok-*-s ok-*-s
hocam elbette ..240 vardı bizim kraldı ..sattık 60 56 aldık sımdı o kral...kral artık yetısemıyo ıslere erkunt 80 lux 4x4 aldık ınsallah oda kral olacak daha ggelmedi o :)

emretoy310 link=topic=35194.msg339818#msg339818 date=1297543271' Alıntı:
hocam elbette ..240 vardı bizim kraldı ..sattık 60 56 aldık sımdı o kral...kral artık yetısemıyo ıslere erkunt 80 lux 4x4 aldık ınsallah oda kral olacak daha ggelmedi o :)
eyvAllah kardeş hayırlı uğurlu olsun yeni traktörünüzde kazasız belasız kullanmanız nasip olur inşAllah.

aribas link=topic=35194.msg339823#msg339823 date=1297543910' Alıntı:
eyvAllah kardeş hayırlı uğurlu olsun yeni traktörünüzde kazasız belasız kullanmanız nasip olur inşAllah.
amin kardeş amin..daha iyisi insallah sende vardır..yoksada ınsallah en kısa surede olur :)

YALNIZTÜRK_TR link=topic=35194.msg339780#msg339780 date=1297540640' Alıntı:
BEN İNANMIYORUM HİÇ KİMSE KENDİ TRAKTÖRÜ KÖTÜLEMEZ İSTEMEZ TMM BELKI ARKDAS IYI BIRSEY ANLATMA YA ÇALIŞMIŞ AMA YİNEDE İNANMADIM BEN BU VİDEOYA TOPRAĞIDA SERT OLABİLİR ZATEN TOPRAKDA ÇATLAMIŞ AMA YINEDE ZANNETMIYORUM 265S CEKEMEYECEGINI :S
aribas link=topic=35194.msg339787#msg339787 date=1297541292' Alıntı:
abi paylaşıma teşekkürler paylaşım güzel ama tekerden çıkan duman hiç güzel durmuyodu ne deyim geçmiş olsun ama napalım elde olan imkanları değerlendirmek lazım. küçükte olsa traktör çift çeker olacak diye düşünüyorum saygılar.
Yorumlarınız için teşekkürler.. Burdaki traktör bize ait, tek kullanıcısıda benim.. Traktör kullanma konusunda acemi olduğumuda sanmıyorum, çünkü 1985 yılından bu yana bu işlerle uğraşırım.. MF bende bir tutkudur, diğer markalardan da fırsat buldukça kullanıyorum.. Yani bu işe meraklı biriyim. Benim burda traktörü kötülemek gibi bir niyetim yoktu, sadece içinde bulunduğumuz şartları anlatmak istedim..
Aslında bizim ekim öncesi hazırlıklarda kazayağı kullanmamız yanlış, daha erken şartlarda kazayağı çeksek ve ekim öncesi tırmık ile hazırlasak bu durum böyle olmıyacak ta.. :(
Bu işler özgürlük meselesi.. Bir ailede ataerkil yaşantı varsa ve sizde burda en tepede değilseniz, ne bilseniz hava.. Söylem ve eylem ... durumları..

nail abi paylaşımı daha önce de izlemiştim ama yorum yapmamıştım ama şimdi yapmak istedim. bende 265 4 vitesli çok kullandım ama pulluk ve kazayağında kullanmak nasip olmadı hiç tarlada nasıl gider bilmem, ben 640 kullanıcısıyım, ayağım 265e tam alışık değildir tarlada dedem benden daha iyi sürer, tarlanın şartlarının zor oldu belli. kazaya motora çok asılıyo pulluk gibi olmuyo, yükte 265 sürmeyi hiç sevmem çabuk bayılıyo ama süren adam da dünya kadar yük çekiyo biraz da şöfor becerisi gerekiyo, ön yargılı olçmamak gerekiyo motorlar hakkında,sadece video ve resme bakıp kanıya varmak yanlış bence.

eline saglık nail abi bu mf lerin genel bi sorunu bizim 265 de bile yapıyo kalın teker olmasına ragmen arka tarafın hafif olması işi bozuyo

nailyetek link=topic=35194.msg339985#msg339985 date=1297553711' Alıntı:
Yorumlarınız için teşekkürler.. Burdaki traktör bize ait, tek kullanıcısıda benim.. Traktör kullanma konusunda acemi olduğumuda sanmıyorum, çünkü 1985 yılından bu yana bu işlerle uğraşırım.. MF bende bir tutkudur, diğer markalardan da fırsat buldukça kullanıyorum.. Yani bu işe meraklı biriyim. Benim burda traktörü kötülemek gibi bir niyetim yoktu, sadece içinde bulunduğumuz şartları anlatmak istedim..
Aslında bizim ekim öncesi hazırlıklarda kazayağı kullanmamız yanlış, daha erken şartlarda kazayağı çeksek ve ekim öncesi tırmık ile hazırlasak bu durum böyle olmıyacak ta.. :(
Bu işler özgürlük meselesi.. Bir ailede ataerkil yaşantı varsa ve sizde burda en tepede değilseniz, ne bilseniz hava.. Söylem ve eylem ... durumları..
çok iyi anlıyorum abi seni. Allah kolaylık versin o zaman ne diyoruz Allah kralın gücünü arttırsın seni yormasın :D