Anne karabaş baba merinos karabaş kırmasıMaşallah , bereketli olsunlar ! Çok güzel kuzu yüzü görünen karabaş ... Anne yerli baba cins mi ?
Usta bende olan olmayan 7 koyun var [emoji3]Maşallah koyunlar çok güzel , bol kazançlar dilerim cinsleride güzel.bir abim sakız cinsi koyun getirtti 200 kadar izmirden galiba, büyükbaşın ağır külfetinden kaçanlar küçük başa yöneliyor nederece kazandırır bilmiyorum.bol nasipler.
O çatı terlemesi biraz izalasyon vs çözersiniz terlemeyiUsta bu koyun işine yeni girdik bizde baya baya kârlı bir iş bizde evde bakıyoruz tek problemimiz şu an havalandırma koyunun nemi su yapıyor geri hayvanın üzerine geliyor geri kalan şeyler dört dörtlük yem vs bol
Maşallah usta seninkiler ticari boyut refah durumları iyi görünüyor.bunlarda bizim kapalı sistemler
Maşallah usta seninkiler ticari boyut refah durumları iyi görünüyor.
maşallah sallı hayvan önden fotosu yok mu ve kaç yaşındaDun yenisehirden bir koç aldım bakalım nesli nasıl olacak zamanla görecez Ekli dosyayı görüntüle 44870
Maşşalah reis çok güzelDun yenisehirden bir koç aldım bakalım nesli nasıl olacak zamanla görecez Ekli dosyayı görüntüle 44870