Mehmet Şimşeker Traktörleri 4x4'e Çeviriyor

Aradım konuştum Mehmet şimşeker le. Ford 5000 süper için 44.500 TL fiyat çekti herşey dahil. Plan proje lastik jant hidrostatik direksiyon vs hepsi dahil fiyat
A
Ford için araştırma yapmadım ama, hatırladığım kadarıyla şanzıman altında bi kapak vardı. 10'lular için parçalar var ama 5000 için bulamadım.

Bence Farmtrac 4x4lerin sistemi uyar forda. Bir araştırın derim. Mesele zaten aktarma kutusu. Ön aks uydurulur bir şekil.

285 lerdede 45 bin civarı bir fiyat istenmiş tek çekeri en babası 130 diyelim bu fiyatta alan olursa diye yazılmış fiyat çiftçekerlerinede 150-160 yazıyorlar ee ben neden gidip 45 bin lira para vereyim orjinal çiftçeker varken?
Kayseride 35 bine yapılıyor her şey dahil. Parçaları kendimiz bulursak daha da düşer diye tahmin ediyorum.
Bir de şöyle bir şey var mf konusunda, çift çeker olup da seri şanzıman olan yok. Orjinalini almak daha mantıklı olsa da ağır şanzımana geçmektense seri şanzımanlı 4x4 kullanırım düşüncesinde insanlar (ben de dahil)
Bir de ne bileyim, 97 98 mf lere binince 87deki hissi alamıyorum ben.

Evet dediklerinizin birçoğuna katılıyorum. Kabin ne kadar ses alır bilmiyorum daha yaptırmadım çok canımı sıkarsa klima bile taktırabilirim ona çalışmadım daha takılır takılmaz bilmiyorum. Şuana dek sıkıntısız sanayi yüzü görmeden Allaha şükür çalışıyoruz emektarla. Bende steyr 768 de var ikisinde yeri ayrı ama Ford Bi başka benim için. Büyük dedem sıfır almış ondan dedeme geçmiş dedemden babama geçmiş babamdanda bana tabi bu adamların hiçbirini görmedim babamı da daha 3 yaşındayken kaybettim yani demem o ki emektara kıyıpta traktörü değiştirmem. Steyr o da o şekilde diğer dedemden bize düştü ona da kıyamıyorum. zaten 100 120 dekar yer işliyorum fazlasıyla yetiyor bana iki emektar
Sendede ne sulale varmıştı kardeslık bızde bir dede öldü mezardaki cocu bıle cıktı malımıza ortak oldu 72 milletten ortağımız cıktı vay anam bır kere daha keske ölmeyeydın dedem dedım

35 lik ve 240 lar artık Malatya'da bekledigi an geldi .
Fiyatları bunlar çift çeker oluyor diye bir 10 bin daha artar

Resimler ve ekler

• Screenshot_2021-01-25-22-49-16-981_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-01-25-22-49-16-981_com.instagram.android.jpg
    78.2 KB · Görüntüleme: 65
kimsenin dikkat etmediği bisey var takacağı parca universal bi difransiyel masseyin coğu modelinde sanzuman faklı difransiyel oranları farklı jant lastik ölcüleri farklı bugun sifir motorda bile fabrikanin soylediği olcuden farkli oranda lastik takarsaniz on yada arkanin lastiği 1 sene icince bitiyor bu adam muhendis deil pazarlamacı bir kac defa sordum on arka aktarim oranini nasil ayarlayacaksin diye cevap dahi vermedi bu is senelerdir sanaliyerde yapiliyor saten orj cikma parca kullanmadan duzen tutturan gorurmedi daha

Son düzenleme: