Benimki 8 ozaman 2 hafta sonra ödenir heralde0000000000000000000000000
Benimki 8 ozaman 2 hafta sonra ödenir heralde0000000000000000000000000
Bılecık mazot gubre ve yem bıtkılerı destegı yatmıs sonunda [MENTION=6672]cemal ÖZTÜRK[/MENTION]
Hsyır olsun şaşırdım açıkçası bize heç bişey yok,
31 mart saat 18 den sonraBenimki 8 ozaman 2 hafta sonra ödenir heralde
Abi zaten tek rakam yok 1 3 5 7 9 olanlar vkn nosuYeni zıraat bankasının facedeki sitesinde ödeme takvimiyle ilgili yazısını okudum
TC no sonu 0-1-3-5-7-9 olanlar dün başlamış
TC no sonu 2-4 olanlar haftaya cuma
TC no sonu 6-8 olanda 14 nisanda olcakmış
Yani devletin bankası bile vatanadaşı enayi yerine koyyo
Ülkemizde TC no sonu 1-3-5-7-9 gibi tek rakamla biten kimlik benim bildim kadarıyla kesinlikle yok bu nsl bir ödeme takvimi anlamış degilim
Cemal biladerim bende onu anlatmak istiyorum ,yani vkn olan birinin haliyle tc no da vardır ne diye vkn bu işe dahil edipde milletin alca parayı keyfi geciktiriyorlar.Abi zaten tek rakam yok 1 3 5 7 9 olanlar vkn nosu
Abi vkn vergi kimlik numarası tc nosu olmayanlara öyle ödeme yapılıyormuşCemal biladerim bende onu anlatmak istiyorum ,yani vkn olan birinin haliyle tc no da vardır ne diye vkn bu işe dahil edipde milletin alca parayı keyfi geciktiriyorlar.
Ödeme takvimine bi baksana vkn tek rakam olanlar neden bir güne toplanmışda ,tc no rakamları haftalara yayılmış .
Cemal biladerim bende onu anlatmak istiyorum ,yani vkn olan birinin haliyle tc no da vardır ne diye vkn bu işe dahil edipde milletin alca parayı keyfi geciktiriyorlar.
Ödeme takvimine bi baksana vkn tek rakam olanlar neden bir güne toplanmışda ,tc no rakamları haftalara yayılmış .
Bu yıl yani 2017 yılında ektim mazot gübre desteğini almak için ne yapmam gerekiyor? Birde ne zaman alabilirim.
Çks yaptırmıştım başka bir şey ister mi?Çks yaptırmanız gerekiyor sadece birkaç aya alacağımız destek 2017de hasat ettiğimiz ürünlerin desteği