mazot gübre desteği alan var mı?
Her bölgemin kendine ait zorlukları var tabi ama çifçilik emek gerektiren bir iş emeğinin karşılığını göremediğin zamanda içini bir kurt kemirir nerde yanlış yaptım sorumlusu ben miyim çifçi bunalıma girer yolunu şaşırır yani desteklemeler çifçinin belini biraz düzeltir tamda bu zamanda eğer bir destek veya hibe yardımı yapılması planması gerekiyorsa bu yardımların eşit ve adil bir şekilde yapılması gerektiğini düşünüyorum
Evren bey , geçen sene benim hesaba 3 martta yatmış bu senede tahminim şubat son haftası bi ümit başlar .Şuan yok geleneği bozmazlarsa yine cuma günü açıklanır belki bu cuma belki haftaya cuma yada daha ileriki bir tarihte
Evren bey , geçen sene benim hesaba 3 martta yatmış bu senede tahminim şubat son haftası bi ümit başlar .
Bana pazartesi askıya çıktı kontrol edebilirsiniz diye mesaj geldi ziraat odasından bu ay yatmaz gibi
Bana pazartesi askıya çıktı kontrol edebilirsiniz diye mesaj geldi ziraat odasından bu ay yatmaz gibi
Muhtemelen bizim ilk ödemede o tarihtir benim tc no 6 ikici hafta oluyor hep ödeme.Bize 24 şubatta yatmış abi inşallah şubat bitmeden verilir Marta kalmaz destekler
Ödeme ülke geneli olursa cok iyi ,ama sade urfa için gecerliyse seyreyle gümbürtüyü.ne kdar doğrudur yada bölgeden bölgeye değişebilir aşağıdaki linke bakabilirsiniz
http://www.urfastar.com/ekonomi/desteklemeler-one-aliniyor-h32955.html