masseyci_adige eski traktorum den kalan resımler

Ynt: masseyci_adige eski traktorum den kalan resımler

walla bizde de war 3085D..tek çeker......geçen gün 200 dönm yerin tavasını dağıttım,100 dönm yere goble cektim bide 20gidiş 20 geliş toplam 40 km yol yaptım....yaktığı mazot 55 litre tam ölçülü....bide 17 ga<zla cektm gobleyi....

bu motrıu bi sitede satlık die grdm 27.000ytl istiolar...bzm bi tandık alcak oluyo 3085 bizede yakın yerde......kabnde klima warmıydı kardeş teyp falan

KoCa YöRüK link=topic=7665.msg81290#msg81290 date=1223139104' Alıntı:
walla bizde de war 3085D..tek çeker......geçen gün 200 dönm yerin tavasını dağıttım,100 dönm yere goble cektim bide 20gidiş 20 geliş toplam 40 km yol yaptım....yaktığı mazot 55 litre tam ölçülü....bide 17 ga<zla cektm gobleyi....

Bir mal sahibinin yorumu. bende yıllardır kullanıyorum, çok yaktığını düşünmüyorum. her işte kullandım ayrıca traktörü

seri 3 silindirli olması hafif olması ve de dar lastikli olmasın. çok ağır işte çok fazla gaza yüklenmen gerekir 83 beygire ulaşması için...

usta boswerin kavgaya dönüşüyo bu iş ya ikiside aynı marka zten eşit gibi bişeyler zaten sende 3085 de kullanmışın şimdi 288 kullanıyon senden daha iyimi bilcekler traktörler arasındaki farkı sunucta ikisinide doya doya kullandın ya şuan 288 i kendinde var die övüp kendini kandırıyon yada doğruyu sylüyosun ama eminimki dediğin doğrudur ikiside senin makinan oldu

kardes kavga olacak bır durum yok benım sadece anlatmak ıstedıgım aralarında cok buyuk bır fark ollmamasıdır.cunku burda benım amcamda var 3085 devam.enson gecen gun pancar goturduk faprıkaya 30 km yol koyden asvalta cıkan yok rampa ıkı romorku ıkımızden baska cıkaran yok.romorklar 25 ton geldı ogun berabar arka arkaya gıttık ne ben gecebıldım ne de o aramaızdakı mesafe hıc acılmadı.yanı ben burda kı durumlara gore konuyu acıklıyorum bu hepsı.sonucta 288 3piston 83 beygır 3085 4 pıiton 85 beygır.bunlara karşılık cok farkın olmadıgını soyluyorum.sunuda belırteyım ogun pancar goturdugumezdee benım 288yaktıgı gıdıs gelıs 70 ytl 3085 yaktı 100 ytl fark azmı sızce bır seferde bu .

ben zaten 3085i yermiyorum. sen ideal bir traktör almışsın. sizin oralar dzlük 288 3085in işini rahatlıkla yapar hem de daha hızlı daha az yakıtla . bizde 285sdt var bizim tercihimiz bizim araziye göre 3085dt idi. ama imkanımız yoktu alamadık.

GÜZEL RESİMLER, KABİNİDE SONRADANMI TAKTIRMIŞTINIZ ORJİNAL GİBİ DURMUYOR.
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.