Bu model çok iyi benim arkadaşım da var 115 lik 5 6 yıldır kullanıyor çok memnun tr de işler biraz değişik malesefTurkiyede satiş yok bu serinin malesef abi
Bizdede cakması tdd olarak satiliyor [emoji846]
Bu model çok iyi benim arkadaşım da var 115 lik 5 6 yıldır kullanıyor çok memnun tr de işler biraz değişik malesefTurkiyede satiş yok bu serinin malesef abi
Bizdede cakması tdd olarak satiliyor [emoji846]
Bizim burda boş modeli veriyorlar dışarıya dolu model olarak gidiyor abiBu model çok iyi benim arkadaşım da var 115 lik 5 6 yıldır kullanıyor çok memnun tr de işler biraz değişik malesef
Doğrudur kardeşim bunun yanında verdikleri hediye belki 50 bin TL düşün artık Türkiye'de çok yüksek fiyat larBizim burda boş modeli veriyorlar dışarıya dolu model olarak gidiyor abi
Dolu modelde ne varki, ?Gerci Sinan a sormak lazım , yani bildigimiz td ise, ıvır zıvır koysanda degisen ne olur.Bizim burda boş modeli veriyorlar dışarıya dolu model olarak gidiyor abi
Dostum TD serisi değil bunlar t5.115 bu model Türkiye de var bu seriden 2,el 2015 modelleri 330 lira civarında sıfır varsa 500 olur herhaldeDolu modelde ne varki, ?Gerci Sinan a sormak lazım , yani bildigimiz td ise, ıvır zıvır koysanda degisen ne olur.
Bu td5 leri ilk gordugumde tdd ile ayni idi ici sonradan degistirdiler kabin ayni sadece keske turkiye icine gelsede millet asil td serisini bilse diyorumBu model çok iyi benim arkadaşım da var 115 lik 5 6 yıldır kullanıyor çok memnun tr de işler biraz değişik malesef
İnan sıfır fiyatı bu kadar yoktur şişirme ilanlar hep bunlar 5711 in sıfır I 550 bin 5713 ün sıfır I ancak 850 bindir