Ynt: MASSEY FERGUSON 3635, CASE İH JX 80, ERKUNT SERVET 80.3 LÜKS SİZCE HANGİSİ?
3625 kullanıyorum kısaca size izlenimlerimi açıklıyım. (70bg olanı)
Traktörü bu bahar aldım konusu forumda mevcut ve şuanda 130 saate geldi, traktör kabin,kullanılan malzeme donanım ve işçilik olarak, muadillerinden 1 adım önde diyebilirim kabin ergonomisi, vites kolları ve tuşların yerleşimi, hidrolik kaldırma kolları, pto, motor kabut işlevseliği vs her yönüyle çok güzel,
Ancak traktör aşırı derecede yolda giderken zıplama yapıyor arka lastikler ağırlıklı,ağırlıksız farketmiyor, hava seviyelerinide ayarladım yine para etmiyor o kadar rahatsız edici seviyedeki traktörü satma istediği uyandırmadı desem yalan olur.
Düz yolda 43 km/h gördüm çok hızlı ve atak gidiyor, yboğulmalar evet oluyor 4 le rampa çıkamıyorum, yükte tatminkar 9 ton buğday yüklü iken takviye 3 te dik sayıla bilicek rampayı çıkıyorum yeterli bence
Tarlada saban sürerken 87 model 265 ten sonra beni sinir etti 3lü 12 numara pullukla sürüm yapıyorum, ancak beklediğim tam istediğim verimi alamadım sanki birşeyler eksik 70 bg 4x4 tam olarak gücü toprağa aktaramıyor, buna istinaden yakıt olarakta az yaktığını söyleyemem ama ortalama, açık konuşmak gerekirse 70,80 bg traktörler çok ortada kalıyor ekipman açısından güç açısından
90 üstü almadığıma pişman oldum.
Genel olarak traktör çok güzel çok donanımlı ancak performans olarak tam istediğimi tam olarak alamadım, özelikle yolda giderken hoplatması beni çileden çıkardı, diğer eksi yönlerden değil değiştirirsem kesinlikle bundan değiştiririm okadar yani
sahibinden.com da 75,85 bin lira aralığında az kullanılmış 2,3 yaşında çok güzel valtra ve farklı marka daha yüksek beygirli traktörler var eğer paranız nakitse çok daha yerinde bir karar olur, ancak 3635 kabin ve donanımı bu traktörlerden kesinlikle daha iyi .
3625 böyle, belkide 35 tam yerinde bir model ve bu söylediklerim onun için geçerli olmucak keşke deneme şansınız olsa, sizin yapmanız gereken artıları eksileri bir tarafa yazın ve kararınız verin. ben olsam şuan kesinlikle 2. el temiz bir traktör alırım
saygılar