Ynt: M8540 98.000 fiyat
Ne demen İslam. Sonuna kadar haklısın. Biz markalara eksiklerini söyleyeceğiz ki hatalarını düzeltsinler. Yoksa ne bu forumun, ne de bilgi paylaşımının bir önemi kalır.
Söylediklerine gelirsek kabin dar. Ben traktörü (çoğunlukla yalnız kullandığım ve) yalnız kullanmayı sevdiğim için sorun yok. Hatta avantajlı da oluyor. Ama 2 kişi binilmesi gerektiğinde sıkıntı.
Hidrolik lift ile ilgli dediklerinde de haklısın. Mevcut sisteme basit bir iyileştirme ile sorun çözülebilir. Ben konu üzerine yetkili isimlerle yaptığım sohbetlerde, Japonların var olan bir sistemi iyileştirmek yerine, mevcut sistemden daha üstün özellikleri olan yepyeni bir sistem geliştirmeye emek haradıklarını, bu nedenle bu modeller için özel bir çalışma yapmadıklarını dile getirmişlerdi. Sonuç olarak M7 serisinde öyle bir hidrolik kabiliyeti ve kapasite yakaladılar ki, sınıfında liderliği zorladılar. Ha yaptıkları doğrudur, yanlıştır oturulur tartışılır ama genel bazda kendilerini sürekli geliştirdikleri de bir gerçek.
Yöntem güzelmiş.
İslamdogan link=topic=86940.msg1044071#msg1044071 date=1449797264' Alıntı:Yılmaz abi dediklerin doğru.
Fakat: Ne zaman fuara gitsem Kubota ya her zaman bakıyorum. Evet güzel sağlam olduğu belli ama daha biner binmez iniyorum. Çok basit ve özelliği az gözüküyor. Yani hidrolikler bile hala manuel. Bir de hemen inme sebebim 130 luk Kubota ya bile binsem kabin içi o kadar dar ki 130 hp lik traktöre hiç yakışmıyor. Yani içini daha geniş daha konforlu yapsalar olmaz mı ? Söylediklerimi sakın yanlış anlama. Amaç marka kötülemek değil. Ama dediğim şeyler beni soğutuyor. Ülkemizde de epey bir yayıldı ve yayılmaya devam ediyor Kubota . Teknik özellikleri falan herşey güzel fakat daha geliştirmeleri gerekmiyor mu ? Konfor ve otomatik şanzıman koyarak vsvs. Ama şimdi diyeceksin ki o paraya o kadar özellik o kadar konfor olur. Birşey diyemem.
Jd 5 e serisi ile kıyaslayacak olursak. Alacak arkadaş için de söylemek istedim. 5083 E yi kullandım. Bir yakınımı traktör. Kesinlikle parasını haketmiyor. İlk 0 aldığınızda çok güzel gelebilir fakat bizim abi alalı 2 yıl oldu heryeri ayrı oynuyor hem de o kadar titiz kullandğı halde. Ve torku 88 hp bir traktöre göre çok düşük. Traktör çok kısa o hp ye göre. Ve daha bir çok eksik yanı var.
Sonuca gelirsek Kubota kullanmadım ama 2 si arasında seçim yaparsak kesinlikle Kubota derim. Yakınlarımda Kubota var . Fırsatım olduğunda kullanıp objektif yorumlarımı paylaşırım.
Ne demen İslam. Sonuna kadar haklısın. Biz markalara eksiklerini söyleyeceğiz ki hatalarını düzeltsinler. Yoksa ne bu forumun, ne de bilgi paylaşımının bir önemi kalır.
Söylediklerine gelirsek kabin dar. Ben traktörü (çoğunlukla yalnız kullandığım ve) yalnız kullanmayı sevdiğim için sorun yok. Hatta avantajlı da oluyor. Ama 2 kişi binilmesi gerektiğinde sıkıntı.
Hidrolik lift ile ilgli dediklerinde de haklısın. Mevcut sisteme basit bir iyileştirme ile sorun çözülebilir. Ben konu üzerine yetkili isimlerle yaptığım sohbetlerde, Japonların var olan bir sistemi iyileştirmek yerine, mevcut sistemden daha üstün özellikleri olan yepyeni bir sistem geliştirmeye emek haradıklarını, bu nedenle bu modeller için özel bir çalışma yapmadıklarını dile getirmişlerdi. Sonuç olarak M7 serisinde öyle bir hidrolik kabiliyeti ve kapasite yakaladılar ki, sınıfında liderliği zorladılar. Ha yaptıkları doğrudur, yanlıştır oturulur tartışılır ama genel bazda kendilerini sürekli geliştirdikleri de bir gerçek.
kirkik link=topic=86940.msg1044110#msg1044110 date=1449825735' Alıntı:bu video yu bi izleyin artık her marka traktöre böyle sistemler yapılıyor benimde yakın bi arkadaşım böyle bir ürün üzerinde çalışıyor yakında tamamlar
https://youtu.be/FoumVAdmFWo
Yöntem güzelmiş.