Lda her traktör e takılırmı güç artışı sağlarmı?

Ben yaptım Gayet iyi oldu. Çoğu pompacı daha LDA yi bile bilmiyor. İhtiyaca göre az yada çok indirilebilir yay desteği. Eğer çok yüksek olursa LDA devreye çok zor girer çok indirirsek en küçük bogulmada devreye girer. Bir arkadaşım oradaki yayı daha yumuşak bir yayla değiştirdi. Daha iyi olduğunu söyledi ancak ben orijinal yayla devam ettim. İsteyen yada riskini göze alan yapar[emoji5] ben yaptım

Pompacı makinaya bağlayıpta yapıyor aynı zamandada pompayı muayne ediyor. Şans eseri ayar tuttuysa ona bişey diyemem.

Pompacı makinaya bağlayıpta yapıyor aynı zamandada pompayı muayne ediyor. Şans eseri ayar tuttuysa ona bişey diyemem.
Kendi traktörüm td65b 2014 model. Pompacı ya gitmedim. Babamın Fiat 480 için gerektiğin de hep babam gitti. Yani pompa ayarlanırken hiç görmedim 😊 ama YouTube da çok izledim. Pompacı larda traktörü komple götürmeden nasıl LDA yı ayarlayacak. Yani bayılma senaryosunu pompaya nasıl uygulayacak. Siz gördünüz mü acaba(sakın yanlış anlamayın ama)

Kendi traktörüm td65b 2014 model. Pompacı ya gitmedim. Babamın Fiat 480 için gerektiğin de hep babam gitti. Yani pompa ayarlanırken hiç görmedim ama YouTube da çok izledim. Pompacı larda traktörü komple götürmeden nasıl LDA yı ayarlayacak. Yani bayılma senaryosunu pompaya nasıl uygulayacak. Siz gördünüz mü acaba(sakın yanlış anlamayın ama)

Evet gördüm. Pompa makinaya tıpkı motora bağlı gibi bağlanıyor. Pompacı motoruna göre hangi ayarı yapacağını biliyor. Bilgisayar ekranından o değerleri sağlatıyor. Traktörde pompacıya gidiyor sesini soluğunu dinliyor ona göre pompanın avansını ayarlıyor.

Öyleyse doğrudur kardeş. Ben görmedim de hiç. Ama LDA ya gelen hava basıncı artınca içerideki diyafram çalışıyor. Orasını yanlış yazdın herhalde 🙂

Öyleyse doğrudur kardeş. Ben görmedim de hiç. Ama LDA ya gelen hava basıncı artınca içerideki diyafram çalışıyor. Orasını yanlış yazdın herhalde [emoji846]

Şimdi konu bayılma problemi olduğu için öyle yazdım. Basınç alçaldığı zamanda yükseldiği zamanda faaliyet gösterir nasıl ayarlama yapıldığına bağlı. Turbonun bastığı hava sabit değil çünkü o yüzden lda sistemi kullanılıyor.

LDA üst kapağını aç ve diyaframı çıkar ancak yönüne dikkat et hatta işaretle sonra altında yay var onun altında da yayı tutan destek. Destek tırnaklı çıt çıt ses çıkarır. İşte o desteği döndürerek indir. Sonra herşeyi yerine tak