Sen nerelisin bizim buralarda hiçbir tekçekere takılamaz o pulluk valla yabancıyım.
Usta ne yaptin sen ya komşu da 60lik erkunt var tek ceker oda takıyor ) konyaliyim ben ayrıca tek çekerler alakası yok ki önemli olan beygir gücü
Sen nerelisin bizim buralarda hiçbir tekçekere takılamaz o pulluk valla yabancıyım.
Bizim burda hayatta çekmez tek çekerler o Pulluğu. Ayrıca beygir gücü önemli ama tek çekerle çift çeker bir tutulmaz yani.Usta ne yaptin sen ya komşu da 60lik erkunt var tek ceker oda takıyor ) konyaliyim ben ayrıca tek çekerler alakası yok ki önemli olan beygir gücü
Turboyla dene bakalım nasıl olacak. Eğer traktördense enjektör sibop ayarına baktır onlar da etkiler heralde çekişini.
Bizim burda hayatta çekmez tek çekerler o Pulluğu. Ayrıca beygir gücü önemli ama tek çekerle çift çeker bir tutulmaz yani.
Bizim burası sert herhalde turbodan sonra video bekleriz.Bakalım hafta sonu sinavlarm var hafta ya taktircam video atarm fark olur illaki
Sizin bilgenin toprağı sert olabilir belki ama bizim burada normal bu pullik
Bizim burası sert herhalde turbodan sonra video bekleriz.
tümonun hızı normal gibi geldi bana. 4lü 9lu geniş arayı biz lsu60cye takıyoruz. çift çekere alınca çok şeyler değişiyor
götürdüğü yer değişmez ama daha derin götüreceği için motoru biraz daha zorlayacaktır diye düşünüyorum.4lu normal 11li taksam nasıl olur buna acaba
götürdüğü yer değişmez ama daha derin götüreceği için motoru biraz daha zorlayacaktır diye düşünüyorum.