Aslında olması gereken ihtiyaç ve gönlümüzdeki doğrultusunda seçmek ama malesef ülkemizde durum farklı
Burda birazda traktörü yatırım olmak gerekiyor yada en azından ben öyle düşünüyorum
Eskiden olsa erkunt düşünürdüm ama yaptıkları ortaklıkdan sonra sıcak bakmıyorum
Aslında 3ü arasında Landini derdim ama oda fpt oldu motor kötü diye değil perkin olanları çoktu çok örnek vererek kullanıcı olarak tavsiyem olurdu
Kubota gelirsek 9540dan yarım kalan bir mevzumuz var ama açıkcası herşey teknik veri olmasada hafifde olduğu için pek bizim çifçimize hitap etmiyor gibi ( çeltik kısmına lafım yok kullanıcılar ve tanıdıklarım memnun )
Bunlar arasından olucaksa ben Kubotayı seçebilirdim oda yazılımlı olucak o şekilde nedeni ise sırf japon olması bir sürede deneme şanım oldu taksi gibi motor deriz biz öyle denebilir , yıllarca japon araç kullanıcı olarak
Seçerim dedim ama 3 olduğu için birde hoşuma gidiyor ama sizin orda servis durumu arazi durumu birde yaptığınız işlerde önemli
Bu arada ekipman ihtiyacınız olucak asıl sıkıntı o bence bende bakıyorumda traktör ucuz kalıyor yanında
Birde diğer markalarada bakmanızı tavsiye ederim ciddi rakamlar oldu traktörler o boyutu önemli ve kafanızdaki max bütçe nedir oda var