KUDÜS'DE YÜZYILIN DEPREMİ

Konu bayagı karışmış Filistin halkı ile alakalı bir kaç yerde daha okudum cesur olduklarını ama güçsüz kalıyorlarmış bu Suriyelileri görünce anladım kı o tarafta bir sıkıntı var milet olamamışlar pkk geliyor köyu terkedıyor işid geliyor köyu terkedıyor bızım burda adam tarla sınırı için bırbırını kırıyor ulan Bi el ateş et nereye kaçıp gelıyorsun doğru hava bombardımanları var ama Bı uyanık ol arkadaş onları anlamak gerçekten zor bizim devletinde gücü yok riske atamıyor yoksa vur libyada hafteri al petrolu geç başa kim gelıyor sa gelsin de o zaman millet kuru ekmek yer ısyan etmez salak mı halk herşeyın farkında ama yapamıyor işte Berline gıttık elimiz boş geldik o kadar kavga çıktı mecliste boşu boşuna
ufuk sen girme araya,
yine güme gidecen baba. :)

• Beğen
Tepkiler: h.ilerigiden
Yine diyorum o coğrayadaki halka güvenen pişman olur heran kandırılmaya yön değiştirmeye meyilli bir halk var orda.
Türkiye cumurhiyeti olarak arap coğrafyasıyla haşır neşir olana kadar Türk devletleriyle yakın ilişkiler icine olsak zaten gerisi gelir.

halkın hepsine güveneceğiz diye bir şey yok,

gerçek halis müminler yeter Cenab-ı Allah'ın izni ile

halkın hepsine güveneceğiz diye bir şey yok,

gerçek halis müminler yeter Cenab-ı Allah'ın izni ile
Anlaşamadığımızı napacagız kim gelir gücü kim konuşturur bu topraklar şu dinin şu mezhebın olacak sızde ya buna ınanacaksınız yada Osmanlı'nın yaptığı gıbı karışmazsa ama oyle ısyan edecek olanında kelleyı uçurursa o kazanacak surıyede amerıka Rusya ya ıkı gun vursa dağıtır ama vurmuyor her ıkı tarafta Müslümana zülüm edıyor yoksa şu anda halkda ısyan mı kaldı hayır ama ıdlıb bombalanıyor durmadan

• Beğen
Yine diyorum o coğrayadaki halka güvenen pişman olur heran kandırılmaya yön değiştirmeye meyilli bir halk var orda.
Türkiye cumurhiyeti olarak arap coğrafyasıyla haşır neşir olana kadar Türk devletleriyle yakın ilişkiler icine olsak zaten gerisi gelir.
hacım hürmetler.
bana bu daha mantıklı geliyor.
Türk birlik ve beraberliği en güzeli.
@bgfarm dediği gibi,
eğer birbirimizle uğraşmaktan vazgeçersek.
O arkadaşdan cevap bekledim atmadı abı
boşver oda bizim canımız, kardeşimiz.
soluksuz takip ediyorsun teşekkür ederim.

bardağın hep dolu tarafına bakarsak birleşme olur sıkıntı olmaz.
hacı bey,
bizim burda bir söz vardır.
derlerki,
"çok türkü biliremde,söyleyecek hevesim yok."
seyretmek daha huzurlu gibi :)
niye kendimi yorayım,
nasıl olsa herkes en iyisini biliyor.

hacım hürmetler.
bana bu daha mantıklı geliyor.
Türk birlik ve beraberliği en güzeli.
@bgfarm dediği gibi,
eğer birbirimizle uğraşmaktan vazgeçersek.boşver oda bizim canımız, kardeşimiz.hacı bey,
bizim burda bir söz vardır.
derlerki,
"çok türkü biliremde,söyleyecek hevesim yok."
seyretmek daha huzurlu gibi :)
niye kendimi yorayım,
nasıl olsa herkes en iyisini biliyor.
Bak sayın abim burda birbirimizi kırmadanda görüş alışverişinde bulunabiliyoruz, senide aramızda görmek güzel, benim telefonu açmasanda

• Beğen

Ufkumıuz açık olması lazım arkadaşlar iş baş olmak iş emir olmak iş kimsenin kimseye hakkını yedirmemmek işin aslı güçlü bir ülke olup bu mazlum çografyalara umut olmaktır.zannediyormusunuz biz türkiye cumhuriyeti ülkelerle haşır neşir olalım rusya buna musade edecek haşıt neşir olmak için zaten güçlü ülke olammız lazım ilk önce kendimizi dizayn etmek kendimizi degiştirecez yeniden büyük Türkiyeyi kurmak için çalışacaz ve dünyaya yeni bir düzen getirecegiz bizim atalarımız nizami alem için çalışmış.

• Beğen
Nitekim kıblenin Kâbe’ye çevrilmesi neticesinde henüz îmanın tadını alamamış olan birçok Yahudi ve münafık bunu akıllarına sığdıramadılar. “Muhammed’in dini hak olsaydı, kıblesini değiştirip durmazdı” diyerek irtidat ettiler.
İnsanlardan birtakım beyinsizler, ‘Müslümanları şimdiye kadar yöneldikleri kıbleden çeviren nedir?’ diyecekler. Sen onlara de ki: Doğu da, Batı da Allah’ındır. O dilediğini dosdoğru bir yola iletir.”

“Senin yöneldiğin Kâbe’yi, Peygambere uyanlarla gerisin geri dönenleri ayırd etmek için kıble yaptık. Kıblenin bu şekilde değişmesi ise, Allah’ın hidayet nasip ettiği kimselerden başkasına pek ağır gelir. Yoksa Allah kıbleyi değiştirmekle imanınızı zaafa uğratacak ve evvelki kıbleye yönelerek kıldığınız namazları zayi edecek değildir. Şüphesiz ki Allah, insanlara pek şefkatli, pek merhametlidir.”
SİZCE MÜSLÜMANLAR İÇİN KUDÜS ün BİR ÖNEMİ KALMIŞ MIDIR

• Beğen
SİZCE MÜSLÜMANLAR İÇİN KUDÜS ün BİR ÖNEMİ KALMIŞ MIDIR

bugün Kudüs düşünmezsek yarın vatanımızın herhangi bir karış toprağınında bir önemi kalmamıştır.

haksızlığa karşı sesini çıkaramıyorsak düzeltemiyorsak en azından buğuz edip lanetleye biliriz.
Abi düşüncelerin iyi niyetli fakat Arap milletleri bizim onları düşündüğümüzün yarısı kadar onlar bizi düşünseydi Osmalı kadar toprağımız olurdu Türkleri düşündüklerini hiç zannetmiyorum ama bizi kullandıkları ortada
Yahudilerle Müslümanların tek ortak noktası Kudüs o kadar insan ölüyor sırf bu yer yüzünden alsın çalsınlar başlarına o kadar insan öldürüldü sırf bu mesele yüzünden bizim dinimiz belli kıblemiz belli Kudüs manevi önemi var bizde

• Beğen
güzel kardeşim,
güzel ve doğru düşünelim güzel ve doğru ulaşalım.

Biz iman olarak 314 Rasul ve 124 bin peygamber efendilerimize inanıp iman ediyoruz.
Hz. Musa (a.s), Hz. İsa (a.s) ve diğer peygamberlerin hepsi din olarak İslam idi. Şİmdi din diye adlandırılan Hiristiyanlık ve Musevilik inanc dır DİN değildir.
O inandığımız peygamberlerin yaşadığı yerler müminler için kutsaldır. Sahibiyiz.

Tüm müslümanlar içerisinde ırk olarak değil mümin vardır, münafik vardır.
yukarıda yazdığım birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gereken müminler diye bahsettim.

• Beğen
Tepkiler: ziyaretci32
IMG_2571.JPG

Araplar kalleştir, haindir. Mümin insan kalleşte olmaz hainde. Mümin insan vatanından kaçıp Türkiye de sahillerde nargile yakmaz. İnsanların duygularını sömüren üç beş gazcıya bakmayın arkadaşlar. Araplar için bu mesajı yazmaya bile değmez ama neyse.

Ekli dosyayı görüntüle 44491

Araplar kalleştir, haindir. Mümin insan kalleşte olmaz hainde. Mümin insan vatanından kaçıp Türkiye de sahillerde nargile yakmaz. İnsanların duygularını sömüren üç beş gazcıya bakmayın arkadaşlar. Araplar için bu mesajı yazmaya bile değmez ama neyse.

Arkadaşlar ülkemizde arap asıllı kardeşlerimizde taşıyor biz birligiz beraberiz biz bir vücudun tümüyüz bu bakış açısıyla bir yere varamayız 3 5 kişi görüp kocaman bi toplulugu yargılayamayız büyük devlet olmak için herkesi kucaklamamız lazım

• Beğen
Arkadaşlar ülkemizde arap asıllı kardeşlerimizde taşıyor biz birligiz beraberiz biz bir vücudun tümüyüz bu bakış açısıyla bir yere varamayız 3 5 kişi görüp kocaman bi toplulugu yargılayamayız büyük devlet olmak için herkesi kucaklamamız lazım

Ben istemiyorum arkadaşım araplarla birlik olmayıda kucaklamayıda. Ben tarlama gelen işciler içinde suriyeli varsa tarladan çıkarıyorum. Arap dediğin zaman alerji yapıyor bende.

• Beğen
Tepkiler: ziyaretci86