Kubota mı Newholland mı ?

Ynt: Kubota mı Newholland mı ?

ramiz balcıoğlu link=topic=78698.msg931790#msg931790 date=1414826462' Alıntı:
ithal nh lerle kıyaslanmadı, çünkü konuyu açan arkadaş ithal mi alayım diye sormamış.kubonun da yerlisi yok..
konuyu açan arkadaş 1 tane kubota alsın birtanede nh alsın yorum yazan arkadaşların hepsinin gönlü hoş olsun abi :)

sebazios link=topic=78698.msg931751#msg931751 date=1414797272' Alıntı:
Ben arkadaşlardan duyma bilgilere pek ehemmiyet vermem. Yaşadıklarıma bakarım.

29.10.2014 saat 13:00 ' da bakım içim aradım. 2 tane de parça istedim.

29.10.2014 saat 18:00 ' da kapımda değil, ben çalışırken, parçalarla birlikte 'tarlanın' başındaydılar.

Ötesi var mı?

Ha her yerde servis aynı değildir, anlarım. Bizde böyle..
O zaman bizde herkese ehemmiyet vermiyoruz

Sen şimdi yıllarca ağzına pelesenk et lift o matiği ve elin caponu tahtını sallasın ki lift o matiği bi nh-fiatcı dan dinlerken ben uzay teknolojisi zannediyorum Mahir Kaynak ' ın güzel bir lafı vardır olayların kendisine takılmayın der olup bittikten sonra sonucunun kime yaradığına bakın, uzelin batmasının sonucunun kime yaradığına bakarsanız uzelin bilinenin dışında nasıl batırıldığını anlamlandırırsınız ve uzel batmasaydı bugün piyasaya hakim olamayacaktı size 80 lerin teknolojisini satmaya çalışan ultra uyanık vatandaş. Neyin savunuculuğunu yapıyorsunuz ısrarla beğenmediğiniz mf ciler bile yeniliklere sizden daha açıklar artık bırakın bu çağdışı anlamsız ısrarcı tavrınızı.

zac link=topic=78698.msg931610#msg931610 date=1414781457' Alıntı:
kubotayla yerlı nh yı neden karsılastırıyorsun git italle karsılastır dıorum bende cunku kubota ital öle değil mi ? bu arada landını den bahsetmısın bence piyasadakı en iyi motorlardan bırı landını ne kubotası ne new hollandı nede joh deresı o kadar dıyorum neden ıkıncı elının dusuk oldugunuda soluyeyım ıtal motor oldugu ıcın parcaları ınanılmaz pahalı o yuzden yanı landını bam baskadır zaten bunu kullananlarda bılır yerlı nh ıse parcası her yerde çifçinin ısını bellı bır sure işini yarım bıraktırmadan sürdürdüğü ve memun kalanların cocgunlukta oldugu bır marka bu yuzden ıkıncı elleri de pahalı SEN PİYADAKI EN PAHALI 2 EL TRAKTOR HANGI MARKANIN ELINDE ONU SOLER MISIN ?.
Kubota ithal ve nh nin yerlisiyle hemen hemen ayni para.o yuzden karsilastiriyoruz
Nh nin ithaline para vermektense yine ithal nh den iyi bi suru motor var.
Piyasadaki en pahali 2. El markasi euroyle turkiyeye gelen ve herkese hitap eden markadir.

AYHAN YARAR link=topic=78698.msg931800#msg931800 date=1414829181' Alıntı:
O zaman bizde herkese ehemmiyet vermiyoruz

Estağfirullah. Yanlış anlaşılmasın.

Lakin piyasada yaygın olan markaların, yaygın olmayan markalara karşı kullandıkları en yaygın, karalama, olumsuzluk ve ön yargı kazandırma taktiği bu. Fendt ' miş, Kubota ' ymış ayrım yok.

Hangisi olursa olsun. Bilindik marka yetkilisi yada bayisi farketmez. Hepsinin ağzında sakız gibi bu söylem. 'Sezonda 2 ay parça beklemiş, adam bin pişman, mahvolmuş, intiharı düşünüyormuş'

Korkutarak yıldırma stratejisidir bu. Statükocu olan bizim insanımıza da çok uygundur.

Burda dikkat edilecek nokta, cümle sonlarındaki '..miş, ...mış, ...muş'lar. Kanıtsız, mesnetsiz sallamanın anahtarı, püf noktasıdır bu 'duyulan geçmiş zaman ekleri'.

sebazios link=topic=78698.msg931841#msg931841 date=1414843079' Alıntı:
Estağfirullah. Yanlış anlaşılmasın.

Lakin piyasada yaygın olan markaların, yaygın olmayan markalara karşı kullandıkları en yaygın, karalama, olumsuzluk ve ön yargı kazandırma taktiği bu. Fendt ' miş, Kubota ' ymış ayrım yok.

Hangisi olursa olsun. Bilindik marka yetkilisi yada bayisi farketmez. Hepsinin ağzında sakız gibi bu söylem. 'Sezonda 2 ay parça beklemiş, adam bin pişman, mahvolmuş, intiharı düşünüyormuş'

Korkutarak yıldırma stratejisidir bu. Statükocu olan bizim insanımıza da çok uygundur.

Burda dikkat edilecek nokta, cümle sonlarındaki '..miş, ...mış, ...muş'lar. Kanıtsız, mesnetsiz sallamanın anahtarı, püf noktasıdır bu 'duyulan geçmiş zaman ekleri'.biz belki yalan konuşmuş olabiliriz sen HAKLI olabilirsin

zac link=topic=78698.msg931705#msg931705 date=1414790592' Alıntı:
cumlelerını bana soluyorsan cewaplıyım ben japonlar cok severım kubotayı da cok severım ama fanatıklıge karsıyım sımdı yerlı nh den kalıtelıdır kubota buna katılıyorum ama sız nıye yerlı nh ıle karsılastırıyorsunuz onu anlamıyorum kı gıdın ıtal nh ıle kıyaslayın bunu dıyorum sadece kubotayı gercekten bende begenıyorum ama bugun ulkemıze bakarsan nh mı fazla kubota mı tabıkı nh dır Fiat dunyayı sarmıs bir markadir ve dedıgım gıbı en cok ureten demek en ıı ureten demek deıl dır mesela ford connect bılmem ne senesının wan of the year odulu almıs arabasıdır bunun gıbı traktorlerın de yarısmalari oluyor ben suana kadar bırıncılık kazanmıs kubota gormedım duymadım belkı kazanmıstır ama nh yı bır cok kez duydum buda demek oluyor kı marka algısı algıda secıcılık
DEMEK ISTEDIGIM OLAYI NEW HOLLAND BASARMIS buda demek oluyor kı pıyasada neden nh cok işte bu yuzden en ıyı odullerı aldıgı için.