Ynt: KUBOTA M40 SERİSİNİ NEWHOLLAND TD SERİSİNE TERCİH ETMEK İÇİN NEDENLER..
Traktörün hayırlı olsun öncelıkle gule gule kullan.Sunuda soylım td yı kubota ya deısmem.Bu benım gorusum.Belkı uzun sure pıyasada olur servıslerı yayılır bayılerı yayılır o zaman.Daha cok yenı bı marka. Çiftci korkar baska markaya yönelmeye.Çunku; zaten kıt kanaat gecınıor.Dıceksın kı herkes boyle dusundugu ıcın NH den wazgecemıor.Sende haklısın;ama sana soyle soylım; Yasadıgım 20bın nufuslu ilçede 1 bayi(koyuncu otmv.) 3 nh servisi var.ilcede case,nh,tumosan bayılerı war sadece.Malum olarak 3 marka öne cıkıor. Parca, en kucuk bısey lasım oldugunda 1 ınde yoqsa dıgerınde ıllakı buluyorum.buyuk bı arıza da yasamadık.2005 model td85 war bu arada.
Servise gelınce sevdıgım saydıgım bi usta war.Senelerdır td85 den oncede nh70-66dt wardı.Hep onlayızdır.Tarlada kaldıgımda oldu.Bıdon cok kullanırız mazot ıcın,kalan pıslıkler tıkamıs.Tarlaya kadr cagırıorum aracı war ve gelıyor.Bundan başka su motorunu yazın hıc kıpırdatmayız.Tarlalara kurarız.arızı yaptıgında dırek cagırırım nh servısını
ustam su motoru ısınınde ehlidir.Tarlaya kadr gelır yapılcak bıseyı warsa orda yapar.Uzattım kusura bakmayın; demek ıstedıgım kubota cok yenı bı marka.Sorsam koyde 20 kısıye 1 ' i duymustur.Güzel motor yapmıs japonlar.Teknolojik ve gayet modern.İthal motor baska oluor her markada böyle.İyi reklam iyi bi yayılmayla pıyasası olabılır ve iyi bi distrubtrle.Bekleyıp görücez.Şunuda soylim kullanmadım görmedım ama senın paylasımlarınla segmenttınde ust sıralarda bi motor gibi duruyor.Umarım uzun seneler sorun yasamassın.Söyledıklerım bıras td serısınden cok kubato-nh karsılastırması oldu.Benım dusuncelerım bunlar.Saygılarımla..