Ynt: konu:erkunt hakkında
kadir kardeş erkuntu satmakla veya almakla alakalı değil tamm benim motor ihtiyacımı görüyo hatta bazen bende şaşırıyom bu yakmıyomu diye oraya kadar tamm ben zaten hiç dememişimdi bizim erkunt çok yakıyor diye demişsemde yanlışlıkla olmuştur :S :S
b3enim kızdığım nokta bizi kandırmaları bize cahil muamelesi yapmaları....
2011 de fuarda adam bana diyo zf şanzuman 15 hp güç üretiyor motor ne kadar 75 hp o zaman bu motor 75+15 hp =90 hp mi ediyor diyosun yok motor yinede 75 hp ama kendinden büyük motorların gördüğü işi görür diyo şimdi düşünüyom o zaman 90 hp motoru neden ürettiler madem öyleyse...
diğer bir konu bu şanzumanı su motoru bile çevirse yine yeter diyorlardı o halde siz neden koca koca motorlar koydunuz birer lombardini motor koysaydınız daha iyi değilmiydi bizde az yakıtla çok iş görürdük...
diğer bir konu zf bu kadar iyiydiseki zaten iyide o ayrı mesele steyr neden zf den vaz geçti
diğer konu 80 likler moda iken 750 gr yakıt testleri filan yaptılar biz bir türlü 750 gr mı göremedik...bu nasıl 750 gr oluyo o zaman....
yani bizi kandırmasınlar cahil yerine koymasınlar biz zaten iyi kötü traktörümüzden memnunuz.... az da yaksa çokda yaksa bize yetiyo
birde şimdiye kadar hiç motordan şikayetim olmadı ya servisinden şikayetim oldu yada fabrikasından ki bu da böyle devam edecektirtraktördür tabiki arıza yapar ama servis şerefsizlik edipde getirdiği kontağın uymayacağını bile bile bana ben takamadım götür ilçede elektirikçiye taktır derse ben şimdi sevineyimmi yoksa kızayımmı bunda erkunt motorun ne suçu var arıza yapar kontak sonuçta temas etmezse çalışmaz ama her önüne gelene servis verirse her çifçiyi cahil cuhala yerine korsa gitsin avucunu yalasınlar motormu yok piyasada zibil gibi hemde...o kadar çok marka varki piyasada bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa
[/QUOTE]
ok-*-s ok-*-s sonuna kadar haklısın abi anlş-*s