Ynt: Kıymet 90 Göktaşlar'da 86,500 TL
Çok haklısın köylü bır ürün yeni çıkdımı bizim mılletımız hemen atlıo tabı ılk cıkıncada bıraz pahaalı oluyo mıllete kıme ne tutturularsa satıolar
köylü link=topic=52305.msg538705#msg538705 date=1329331249' Alıntı:arkadaşlar sabırlı olun.bekletyin yüksek fiyatlara kanmayın.kandırılmayın.yahu.bunu heryere yayalım.buiş çok kötüye gidiyor.al 85 sat 45 e kazık devamli bize bunu her yere yaylım laf da kalmasın.60 satılıyor 77 fiyat yazık bu paralara.ben yıllardır buradan ve her yerden yazıyorum söylüyorum.bekleyin ne kaybedersiniz.ucuzunu alın.
yeni çıktı ne olcak piyasa çıksın iyimi olcak kötümü niye acele edersiniz.peşin parayı onlar yatırıyor siz acısını çekiyorsunuz.onlar sefasını sürüyor.
hadi bukez bunu yapalım acele etmeyin 80 3 silindir -4 silindir neyinize yetmiyor.
dünya krizde avrupa batmış bir gün bize yansır.faizler yüksek.
banka kazanıyor-bayi kazanıyor biz kaybediyoruz.
elinzdeki traktörü degrinden 3-5 lira fazla sayıyorlar kandırıyorlar sizi bizi.............
Çok haklısın köylü bır ürün yeni çıkdımı bizim mılletımız hemen atlıo tabı ılk cıkıncada bıraz pahaalı oluyo mıllete kıme ne tutturularsa satıolar