Ynt: Kıymet 90 Göktaşlar'da 86,500 TL
ersan bey artık direk bize kesin bilgileri verseniz çok sevinecegiz sitede ersan beyin kıymeti bilinmedi bazı çevreler tarafından.. dikkat ediyorum sitede cogu teknik bilgiye sahip bu sektörün içinde olan kişiler yorum yapmaz oldu.. sitede bi kaç fanatik ve çok bilmişe laf yetiştirmekten sıkıldılar sanırım.. ersan bey gercekten objectif yorumlar yapan bir üye idi umarım en kısa zamanda yeni yorumlarını okuruz...
tesekkurler bilgilendirme için..phantomerkunt link=topic=52305.msg540177#msg540177 date=1329480267' Alıntı:erkunt fabrikasıyla yaptığım görüşme sonucu kıymetin hidrolik kaldırma kapasitesinin 4 ton olduğu, denizli ile gaziantep tarım fuarlarında 85000 tl lansman fiyatından satışa sunulacağı ve 20 sinden itibaren kesin fiyatların açıklanacağı, 25 inden itibaren sipariş veren bayilere sevkiyatın başlayacağı bilgilerini aldım. telefondaki yetkili çok ilgili tekrar kendisi döndü telefonla aradı erkuntu bu konuda tebrik etmek lazım iyice içim ısınıyor bu erkunta
ersan bey artık direk bize kesin bilgileri verseniz çok sevinecegiz sitede ersan beyin kıymeti bilinmedi bazı çevreler tarafından.. dikkat ediyorum sitede cogu teknik bilgiye sahip bu sektörün içinde olan kişiler yorum yapmaz oldu.. sitede bi kaç fanatik ve çok bilmişe laf yetiştirmekten sıkıldılar sanırım.. ersan bey gercekten objectif yorumlar yapan bir üye idi umarım en kısa zamanda yeni yorumlarını okuruz...