Kafam çok karışık siz bi çözüm yolu bulurmusunuz

İşin köye yakınsa ve sık sık izin alma imkanın varsa hem köyü hemde mesleği bir arada götür. Aksi halde 3000 - 4000tl falan maaş gelirin olsa ise devam etmekte fayda var. Hayırlısı neyse o olsun.

Mesut kardeşim yaptığım işten zevk almıyosan gıt köyüne önemli olan yaptığım işten zevk almaktır eğer zevk almıyorum o iş insana bir eziyettir Vel hasıl kelam hayat çoook kısa ona göre

Hepinize ayrı ayrı o kıymetli düşünceleriniz güzel yorumlarınız için teşekkür ederim şimdilik sadece bekleyeceğim işime mesleğime severek başladım babam okutmak için çok uğraştı ben sanayiyi istedim ama iş yerimi seçemedim işte 2005 ten beri aynı yerdeyim zamanla beni işten de insanlardan da meslekten de soğuttular baktım olmuyor çeker giderim köye

Ben senin yerinde olsam bir gün düşünmem. Dünyada aç mezarı yok. Çalışırsan kendine çalışırsın. Benim eski bir patronum ben üzerinden 2000 lira kazanmadığım adama 1000 lira maaş vermem derdi.