Umudumuzu kesmeyelim diye öyle diyorum.
Benide boşuna ümitlendirdin
Umudumuzu kesmeyelim diye öyle diyorum.
Bu işlemi denedim ama benimkisi göstermiyor neden acabahiz gostergesi 1 dk lik islem abi istersen silecek anahtarini sokup bu sekilde deneyebilirsin
Bu nasıl iş 4 çekere taktığında ışık nasıl yanmaz ozaman traktörde ne şaft kalır ne de yakıt ekonomisi adam unutur düz yolda motora zarar verir benim 2005 tn75 de bunların hepsi var hızı da gösteriyor 4 çekeri ve dif kilidi de 2018 model traktörde olmaması çok şaşırtıcı
Abi kuyruk mili devirini rpm yaziyo onun yaninda gosteriyor kmh var ondada ileri giderken hizi yaziyor yokus asagi 45.7 gordum ben biz 2. El aldik bizden onceki ne yapti bilmiyorum musur falanda takmis olabilir geri gorus kamerasi falan var uzerinde dijital balya sajaci falan var
Beyler her geçen gün bakıyoruz çeker muşürü kimin umrunda
Peki sensör takan varmı ?Hızın sensörü olması lazım sensör yoksa göstermez
Peki hız göstergesi değer göstermiyo onu nasıl halledicez bi sensörü fln varmıdır bulup takılamazmıAbi hiz gostergesi kuyrukmili devir gostergesi baya bi ozelligi var en kolayi hizi aktif etmek onun icin 1 adet silecek anahtari yeterli dreksiyonun altinda bos dugme kapaklari var orda 2 adet kabloya silecek anahtarini bagladiginda ac kapa yaparak hiz gostergesi ve calisma saati arasinda geçişi sagliyor
Aslında farmall C ye uyan hız sensörü bu jxc lerede uyar bakmak lazımKral o fabrika iş bizi aşar senin hızını algılayacak müşür olması lazım farmal c serisinde mevcut c serisinde yok biraz zor iş hız göstergesi ama sabah bakıp sana bilgi veririm
Nh grubu maalesef ulkemizde eşeği maviye veya kirmiziya boyayıp piyasaya sunsa yine her zaman satar pazar lideri olur,cok kemik ve sadık bir müşteri kitlesi var. Bu sebeple hala bazi eski teknoloji traktorleri peynir ekmek gibi satıyor.Yakında çok yakında yıl 2028 de türk traktör yapacak ha gayret yavaş yavaş.
Aklımda 4x4 ve kuyruk mili düğmeli geçişVarmı çift çeker i düğmeye çeviren ?