Ynt: John deere 5065e almayı düşünüyorum,new holland td65d aklımda yardım edermisiniz
bi defa türkiyedeki fabrikası isim vermek ne kdr doğru olur bilmem ama osman hatat tarafından gerçekleştiremedi oyun oynadı fazla kurcalamayalım diğer meseleye gelirsek pulluk ayarlama sorun değil bi insan traktör alıcaksa her türlü alır kardeşim ivecoya da gelirsek asıl önemli nokta burda iveco 50 çeşit traktör kullanır john deere motorunuda tek john deere kullanır sana tek bir örnek vericem bizim burda 5820 müşteri susuz çalıştırıyor bakmıyor suyuna ve motor kitleniyor ertesi gün adam marş vurunca çalışıyor ve 15 km yol yapıp bayimize geldi ve biz o motora sadece genel bi bakım yaptık piston gömlek felan değişmedi. daha anlatimmi yoksa ikna oldun mu ?
abdil link=topic=75285.msg906158#msg906158 date=1405715112' Alıntı:tanımaz tabi türkiyedeki fabrikasını kapıtıp parça sıkıntısı çektirmedimi millet nasıl güvenip alsın köklu bi servis agı bile yok eniştem 5100m aldı servise gittik pompa için adam ben bunu yapamam dedi basit bi işlem yapacak sadece 120 bin veriyosun motora ne pistonlu ortokol nede yankol çekişi iyi olsada çok fazlada yakıtı var servis geliyo pulluk ayarı yapmak, motoru tanıtmak içik daha pullugu bile ayarlayamadılar siz motorları anca kagıt üstündeki verilerle biliyonuz bunu kullanan çifçi çifçinin ne istedigini sorun siz önce 177 yıl degil 1777 yıl bile olsa jondeere böle giderse yine yer edinemicek biz türkiye olarak iyi tanıdık siz çifçileri anlayamamışsınız ivecoya ne olmuş belkide türkiyedeki motorların 50 iveco jondeere degil millet memnunki iveco motor alıyor tabi siz galericisınız daha iyibilirsiniz yarın baska bi servisinkini alırsınız o dahada iyi olur
bi defa türkiyedeki fabrikası isim vermek ne kdr doğru olur bilmem ama osman hatat tarafından gerçekleştiremedi oyun oynadı fazla kurcalamayalım diğer meseleye gelirsek pulluk ayarlama sorun değil bi insan traktör alıcaksa her türlü alır kardeşim ivecoya da gelirsek asıl önemli nokta burda iveco 50 çeşit traktör kullanır john deere motorunuda tek john deere kullanır sana tek bir örnek vericem bizim burda 5820 müşteri susuz çalıştırıyor bakmıyor suyuna ve motor kitleniyor ertesi gün adam marş vurunca çalışıyor ve 15 km yol yapıp bayimize geldi ve biz o motora sadece genel bi bakım yaptık piston gömlek felan değişmedi. daha anlatimmi yoksa ikna oldun mu ?