Jd 6330 5'li 16 Numara Pullukla Tarla Sürüyor

Ynt: Jd 6330 5'li 16 Numara Pullukla Tarla Sürüyor

KoCa YöRüK link=topic=4582.msg89547#msg89547 date=1225220935' Alıntı:
lan sen adanya gel adanya leşini bulamazlar senn adamda caırmıcam tek gelecem tek başıma seni döwerek öldürcem...benle polemiğe girme yol alllll...
artislik yapma bunlar reklam kokan hareketler bunlara gerenk yokk baksana gelcek bnı doecek brreee korkudan öldüm öldüm dirildim muhaaaaaa muhaaaaaaaaa yaws sen kızanmı kandırıyon zuhaaaa senden korkan senın gıbı olsunnn muhaaaaa gelcekte benı dowcek yapma yawww muhaaaaa

KoCa YöRüK link=topic=4582.msg89543#msg89543 date=1225219926' Alıntı:
tmm landini cok ii deil ama işimizi örüyo bu arada meriç benden büyük deil....erkan büyük ama meriç deil....sen ne yapmaya calısıon

Pardon ben meriçi 17 yaşında biliyorum...
benim yorumumu iyice oku anlarsın.
tmm landini cok ii deil ama işimizi örüyo
1. ben Landini kötü demedim... Kötü desem hoşuna gidermi dedim...
2. işimi görüyo demişsin... dikkat edersen Areste Meriçin işini görüyor...

ben sadece kavga etmeyin, markayı kötüleme demek istedim... zamanında aynı hatayı bende çok yaptım : Deutz hakkında Çağrı ile, Same hakkında Oziiron ile, Valtra hakkında Okay Abi ile vs... ama pişman oldum... Okay Abi ve Çağrı ile Msnde anlaştık (özür diledim) özel msj yolu ilede Oziiron ile anlaştık...

Bunlarıda dikkate almazsan benden bu kadar ne halin varsa gör...

@Akgül, milletle çok didişiyorsun. Kendine çeki düzen ver biraz, Salih sana örnek vermiş kendini, örnek al biraz. Salih ' in yaptığını sede yapma onun düştüğü hallere düşme. Büyüklerine de saygılı ol. Elbette kimsenin fikriyle fikin uyuşmayabilir ama bu ayrı şeydir saygı ayrı şeydir. Diğer üyelerle didişme bir kere gözünü seveyim.

@Muhammet: Sitenin huzurunu bozmayın, birbirinize hava taslamayın şurada. İkinizde birbirinizden berbatsınız, bırakın bu çocukluk laflarını ya. Havlayan köpek ısırmaz, şunu yapıcam bunu yapıcam deyip maval okumayın birbirinize, ikinizde bi şey yapamıcanız yazdıklarınızdan belli. Akgülle beraber ortamı bozmayın şu konuda.

Adam akıllı şu sitede bir takılın, şu bebeğimsi tavıları bırakın ya. Karizmanızı ayaklar altına almayı ne kadar çok seviyorsunuz, azar yemeyi ne kadar çok seviyorsunuz anlamıyorum. BUNDAN SONRA KONU ADAM AKILLI GİTSİN. ORTAMI BOZAN CEZA ALACAKTIR.

Çiftçiliği traktör çekiştirmeye döndürdünüz millet. Yok o onu çeker yok bu bunu çeker. Yok o traktörde o özellik var yok bunda bu özellik yok. Bunun fiyatı pahalı bunun fiyatı ucuz. Bırakın da bilgiler paylaşılsın. Ondan sonra herkes fikir sahibi olsun. Birbirinize saygısızlık yapmayın. Kısaca bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın derim. Bir sözüm daha var. Başkasının traktörünü çekmeye uğraşana kadar tarlanda daha iyi ürün yetiştirmenin yollarını araştırsan bence bugün her türlü traktörün sahibi olur insan diye düşünüyorum. Çocukca tartışmaları ve sözleri de bırakın artık

Halen traktör çekiştirmenin sonucunda bir marka iyi diğeri kötü diye düşünen arkadaşların olduğunu görüyorum.Traktörleri bağlamaya eğlence işi olarak bakmalısınız.Çeker veya çekmez,bu eğlence işidir.Ayrıca öyle bilgisayar başında asıyorsunuz,kesiyorsunuz nasıl olsa gerçekte ne karşılaşırsınız ne de görüşürsünüz boyuna salla.Poyrazlı abi tavsiyesi yapmış hala dinleyen yok.Zaten hep belli kişiler değişen birşey de yok.Konunun başından beri okuyorum gayet seviyeli giderken birden yok onla bağla yok şunla bağla.Traktörün performansı videoda belli adamlar olmayan hayal ürünü birşey söylemiyor ki?Hem burda herkes kötü dese kötü mü olacak.Biraz olgunlaşın genç arkadaşlar.Landiniler claaslar jdler mfler vs... hepimizin baba malı.Çoğumuzda acıma hissi yok.Hor kullanan,zorlayan,zarar veren iyi şöfördür,herkesin motorunu çeken iyi motordur.Yok böyle bir anlayış...

Çağrı kardeş yorumuna diyecek tek kelime bulamıyorum. Tek kelimeyle çok doğru tespit
Teşekkürler.

valla haklısın cagrı kardeş ama birazda class cılar bize laf atmasalar biz saten uslu duruyoruz bikere benim jd 6 km hızı gecmez ciftte gecsede gecmez niye diyeceksiniz onu ben aldım yaa ama yeri geldimi canını okurum yani hic affetmem yani

okan6445 link=topic=4582.msg89741#msg89741 date=1225274212' Alıntı:
valla haklısın cagrı kardeş ama birazda class cılar bize laf atmasalar biz saten uslu duruyoruz bikere benim jd 6 km hızı gecmez ciftte gecsede gecmez niye diyeceksiniz onu ben aldım yaa ama yeri geldimi canını okurum yani hic affetmem yani

Kardeşim biz hiç bir laf atmadık. Dikkat edersen ilk yorumu sen yapmışsın. Neyse konu kapandı uzatmaya gerek yok.

kaçlık bu jondere yahu gitmiyor hiç... arkadaşlar jd leri almayın çok kalp gitmiyor hiç..... peki arkadaşım bu acıklamyı kim yaptı benmi uzatma diyosunuz ama başkalarını kışkırtıyosunuz ilkyorumu yapan kral59 siye bir arkadaşerkan lütfen şuclama yaparken araştır biraz

okan6445 link=topic=4582.msg89787#msg89787 date=1225285135' Alıntı:
kaçlık bu jondere yahu gitmiyor hiç... arkadaşlar jd leri almayın çok kalp gitmiyor hiç..... peki arkadaşım bu acıklamyı kim yaptı benmi uzatma diyosunuz ama başkalarını kışkırtıyosunuz ilkyorumu yapan kral59 siye bir arkadaşerkan lütfen şuclama yaparken araştır biraz

Arkadaşım CLAAS ' çılar demişsin. O yorumu yapan arkadaşların CLAAS ' ları yokki. Onlar gördükleri doğrultusunda yorumlar yapmışlar. CLAAS ' çılar dediğin zaman CLAAS kullanan kişileri gösteriyorsun demektir. Onlarda Ben ve Meriç oluyoruz. Lütfen kullandığın ifadeleri seçerken bunlara dikkat et. Suçlama yaparken araştır biraz. Konu kapanmıştır umarım.

Saygılar....

ben söyleyeyim saatte 15 litre dekarda 3 litre yakar belki geçerde
yani saatte 5 dekar sürer
arkadaşain biri gecenlerde 6220 ile fasulye yeri sürdü fasulye yerini bilenler vardır ağir sayılmaz
9 saatte 50 dekar sürdü 120 litre mazot yaktı dekarda 2.4 litre
bu videodaki gidişle saatte 5 dekar anca sürer belki süremezde son saniyelerde çekemiyordu motor arka sol tekerin patinajından belli

Bir yakıt tahmini de benden gelsin. Sabah 10 da başlayıp akşam 6 da bitmece 60 dekar çeltik yeri sürüldü. Yaklaşık saatte 8,5 dekar. Dekara yanan mazot yaklaşık 1,5 litre. Bu da bir değer. Değerlendirelim. Marka yok model yok. Birde şöyle günlerimiz de oluyor. 60 litre yakıt sabahtan akşama kadar günde 10 dekar. Dekara yaklaşık 6 litre. Yine model yok marka yok. Bilmem anlatabildim mi?