Jd 6330 5'li 16 Numara Pullukla Tarla Sürüyor

Ynt: Jd 6330 5'li 16 Numara Pullukla Tarla Sürüyor

okan6445 link=topic=4582.msg89234#msg89234 date=1225142377' Alıntı:
arkadaşlar önce siz jd yi kötülediniz bende arka arkaaya takın dedim yanlış bişi söylemedim hem cok class gördüm bikere jd daha konforlu o süs pansiyonlar yeter bide cekişi lütfen konuyu sapıtmayın ama ben hala jd nin cekecegi konusunda şüpem yok saygılar iyi gecler

Konuda CLAAS ' ı övüp JD ' yi yere vuran. CLAAS kullanan kişiler tarafından yorum yapıldığını sanmıyorum. Genelde yazılanlar JD ' nin sitesinde ve kataloglarında yer alan değerler. Tarlada çekiş olarakta vidyoda görüntü yer alıyor. Çekişme konusunda herkesin bildiği gibi ağır traktör daha avantajlı oluyor. ARES 6 ton ağırlığında ve 6330 ' dan daha kalıplı bir makina. Aynı zamanda otomatik şanzımana sahip. Bu artılarıda göz önüne alırsak çekme ihtimali JD ' ye göre yüksek gözüküyor. Denemeside JD ' nin sahibi çekişmeye yanaştığı zaman yapılacak. Halat ve ekipmanlar hazır..:D

alipasalierkan link=topic=4582.msg89121#msg89121 date=1225133055' Alıntı:
Akgül ister alın ister alınma. Ama son zamanlar hakkaten bazı konulara özellikle CLAAS ' la ilgili kel alaka yorumlar yapıyorsun. Sankim kalite test merkezi sorumlususun. Ne gördün ne kullandın. Ama boyna yorum yapabiliyorsun.

Saygılar...
he öle...sewmiyom clası nefret ediyom onun kadar adi bi motor görmedm....sen claası görmdn diyon adanada fuarda gördüm....haftaya fuar war gelirse tekrar görcem....tamam cekebilir ares 6330 u ama....HANGİSİ KALİTELİ HANGİSİ DAHA UZUN ÖMÜRLÜ

arkadaşlar şuanda bizde var iki tane 6420 ve 6330 jd traktörler yani amcamların. dikkat çekiyorum jd sözcüklerini kullanırken özellikle bu seride yani 6330 perium serisini diğer jd traktörlere göre kıyaslamak yanlış olur. hem tip olarak hem teknoloji olarak ben ce bu piyasanın pazar lideri denilir .vites seçeneğine gelince elektronik vites olduğundan neden sadece tek vites kullanılabilir ki evet 6220 ve 6320 traktörleri mekanik vites olduğundan dediğinizde hakılısınız yanlız 6420 eski serileri dahil diğer yüksek modellerde bu sorun yaşanacağına inanmıyorum 6330 premuım plus serileri diğer kendi sınıfı nda ki traktörlerden güç ve özellik bakımından farklı galiba 16 subap olması gerekiyor yanlız mazotu biraz fazla yakıyor! bide bu seilerin her tarafı alman malı yani başka bir ülkenin malı yok

KoCa YöRüK link=topic=4582.msg89251#msg89251 date=1225165756' Alıntı:
he öle...sewmiyom clası nefret ediyom onun kadar adi bi motor görmedm....sen claası görmdn diyon adanada fuarda gördüm....haftaya fuar war gelirse tekrar görcem....tamam cekebilir ares 6330 u ama....HANGİSİ KALİTELİ HANGİSİ DAHA UZUN ÖMÜRLÜ

Akgül sen önceden Claas taraftarıydın ne oldu ? birden saf değiştirdin...
yaptığın yorumlara bakılırsa sanki 10 senedir Claas kullanıyormuşsun gibi konuşuyorsun...
ben çıkıpta Landini çok dandikten bi işe yaramaz desem hoşuna gider mi ? biraz saygı... Meriçte senden büyük Erkanda...

gördügünüz gibi arkadaşalr herkes biliyor neyin ne oldugunu bikere jd alman malı herşey orda bitiyor lütfen başka traktör övmeyinne rengi bile bi tuaf akkül kardeş aynen katılıyorum sana sonuna kadar arkandayım meric sanada 6420 ye meydan okuyorum kardeşim moturlar kopana kadar belki 6330 zu cekersin ama oda belki şimdi dersinde 6420 yide cekirm diye ama bu sefer hava alırsın

ekran sende mf yokmuydu kardeş 6470 yoksa benmi öyle hatırlıyorum youtube de felan görüyodum eyer valla ben halahodri meydan diyorum kardeşim kendi gücünde kendinden agır olması öönemli deil varsa göbeginden atan ben herzaman burdayım bekliyorum burda ares yok hep o celtiklerden var onlarıda cekiyorlar saten benim takmama gerek yok

okan6445 link=topic=4582.msg89395#msg89395 date=1225209934' Alıntı:
ekran sende mf yokmuydu kardeş 6470 yoksa benmi öyle hatırlıyorum youtube de felan görüyodum eyer valla ben halahodri meydan diyorum kardeşim kendi gücünde kendinden agır olması öönemli deil varsa göbeginden atan ben herzaman burdayım bekliyorum burda ares yok hep o celtiklerden var onlarıda cekiyorlar saten benim takmama gerek yok

Bizde hiç MF olmadı. Heralde başka biriyle karıştırıyon. Belki o vidyoya yorum yapmışımdır. Valla Meriç ' te JD ' ci arkadaşımıza hodri meydan dedi. Geçen seneden beri çekişmeyi bekliyoruz. Hâla cevap gelmedi. Eğer Meriç ' in motor çekerse bizimkinle bağlıcaz. Bizimkiside çekerse başka bişi demiyorum. Bizim illa çekez alcaz koparcaz bilmem ne gibi bir iddamız yok. Zaten çeşitli konularda da belirttik. Bağlıcaz denicez. Mantıken kimin çekeceği hakkında da yorumları yaptık. Bundan sonrası denemeye kalmış. Şartlar el verirse onuda yapacağız. Ondan bağlayınca görcez dedim....

kofalcalimuhammet link=topic=4582.msg89255#msg89255 date=1225170437' Alıntı:
koca yoruk sen hiç bişeye karışma konustukca batıyosunn... bak adamlar bilgilere dayanarak tartısıyo sen nabıyon
lan sen her b...ka ne atlıon aqam yol al boyundan büyük işlere karışma seni öttürrümm...

POYRAZLI SALİH link=topic=4582.msg89346#msg89346 date=1225198934' Alıntı:
Akgül sen önceden Claas taraftarıydın ne oldu ? birden saf değiştirdin...
yaptığın yorumlara bakılırsa sanki 10 senedir Claas kullanıyormuşsun gibi konuşuyorsun...
ben çıkıpta Landini çok dandikten bi işe yaramaz desem hoşuna gider mi ? biraz saygı... Meriçte senden büyük Erkanda...
tmm landini cok ii deil ama işimizi örüyo bu arada meriç benden büyük deil....erkan büyük ama meriç deil....sen ne yapmaya calısıon

KoCa YöRüK link=topic=4582.msg89507#msg89507 date=1225217714' Alıntı:
lan sen her b...ka ne atlıon aqam yol al boyundan büyük işlere karışma seni öttürrümm...
senı kımı ottruyon senden ufağım dıye kendını bı b..k zannedıyon yedıremedın hemen tehdıt edıyosun sıkarsa gel kofalcaya gelde bidaha cıkamaa....!!!!!!

kofalcalimuhammet link=topic=4582.msg89546#msg89546 date=1225220660' Alıntı:
senı kımı ottruyon senden ufağım dıye kendını bı b..k zannedıyon yedıremedın hemen tehdıt edıyosun sıkarsa gel kofalcaya gelde bidaha cıkamaa....!!!!!!
lan sen adanya gel adanya leşini bulamazlar senn adamda caırmıcam tek gelecem tek başıma seni döwerek öldürcem...benle polemiğe girme yol alllll...