Yalnız fırıncılar İn bir kısmı un alıp da satmayı yapıyor başkan
Yaparlar namussuzlar, bu ülkede en başta işin hilesi düşünülür.
Ama şu foruma bir mesaj yazılırken de önce konunun geçmişi araştırılır, hangi buğday 4.5 lira, hangi fiyat 7 lira idrak edilir, öyle yazılır.
-----
Bir de yeri gelmişken bir derdimden bahsedeyim;
Ben artık sıkıldım. Dönem dönem birileri geliyor, forumun tartışma çizgisinden çok uzakta, hani kötülediğimden falan değil, çok kahve ağzıyla yorum yapanlar çıkıyor. Ortalığı birbirine katıp ziyaretçi oluyorlar sonra. 2011den beri iki kez hesap kapattım, lanet olsun dedim nasıl insanlar var, nasıl bu kadar saygısız olabilir hiç tanımadığı bir insana.
Her seferinde geri döndüm, hani buranın bekçisi değilim, haddim de değil, benden çok çok eskiler var; ama dedim ki meydanı onlara mı bırakacağım? Çok değerli insanlar gitti, sebebini ancak tahmin edebilirim ve benimle aynı şekilde düşündüklerine inanıyorum.
Mizacınız öyle olabilir, ama bunu foruma taşımak bence yanlış. Buraya millet kavga mesajları okumaya gelmiyor, bir şeyler öğrenmeye geliyor. Tartışmak kötü bir şey değil tabii, ama üslup çok önemli. Adama espriyle cevap yazıyorum, hala tersine gidiyor. Şimdi engelleyeceğim, bir daha da bir mesajını bile görmek istemiyorum. Zaten başımızda binbir dert var, bir de böylelerini görüp canım sıkılsın istemiyorum. Nasıl olsa çok geçmeden kaybolup gidecek, böylelerini izliyorum sessizce, tutunamazlar bu forumda.
Herkes çok gergin abi,
ortalık karışık
Saygılarımla. Herkese.
Olmayanlara inat.