İlk defa traktör alıyorum lütfen yardım edin.

Arkadaşlar size anlatamadığım bir şey var bu bir hobi bahçesi yani zevki işi vakit geçirme Biz geçimimizi buradan sağlamıyoruz

3-4 dönüm bahçenin; profosyonel olmadığı, "hobi bahçesi" olduğunu söylemenize gerek yok zaten..! Benim önerim profosyonel (veya yarı profosyonel) düşünmenizi (tabii kendi düşüncemi) tavsiye etmekti sadece.

Bahçe konusunda benden daha tecrübeli (bilgili) olan arkadaşlarım var. Ama benim bahçe traktöründe önereceğim traktör; agaçlar arasında ve sürüm sonunda manevra kabiletinin üstünlüğü tartışılmaz olan Japon kubota ları tavsiye ederim. Ama dediğim gibi benden çok daha fazla tecrübe sahibi olan herkesin fikrine de saygı duyarım.

Tam profosyonel bahçe kurmayı düşünenlere de; belden kırmalı ve ağaçların arasında yılan gibi kıveıla bilen İtalyan Antonio Carraro

Mf 3050 , 3060
Yada nevholland 480s, Tt50 4#4
Al bence ama sıfır değilde sıfıra yakın ikinci el al en az 20 bin tl daha avantajlı olur.

Rotavatör sadece 7000 tl senin t 480 kaç lira o zaman nasıl kampanyaymış o
Ben bilmem FB_IMG_1532630227037.jpg

Arkadaşlar ilk defa traktör alıyorum 50-55 beygir civarında olacak ceviz bahçemiz var orada kullanacağım toprak çapalama gübre taşıma sürme ve ilaçlama ve ağaç sirkelemede kullanacağız tabi bizimkisi hobi işi ticari kazanç ve geçim derdi yok. Ben Erkunt 55 e yeni model ve ne Holland 480 s baktım sizin fikirleriniz önemli teşekkür ederim
Jd 5075 gl terçih ederim

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi merhabalar
Benim önerim new holland t480 bahçe tipi harika makina direksiyon yanında mekanik şatıl var. Oldukça ergonomik.. Dediğin fiyata da çok rahat alabilirsin 4*4 veya 4*2 ben 4*4 ü öneririm.