İlçemizde bugün 70 dönüm arpa traktörle birlikte yandı.

Gecmis olsun uzuldum ama bu hatayi benim 47 donum tarlamada biri yapti kasitlimi bilmiyorum ama 30 donum kadar yandi bereket o gun pulluklar traktor de takili idi kemdim surdum komsular da yardim etti 15 16 donum kurtardik

Traktor ne ariyirmus orda traktorden mi yangin basladi acaba 2007 senesinde bir olay daha oldu adam bugday a hasat yaklastiginda sune ilaci atip bortu bocegi katletmisti tam tarladan cikarken traktor tutustu butun tarla ve same silver 110 yanmisti takdiri ilahi bu olsa gerek ama insallah sizin oyle birsey degildir

Maalesef büyük bir zarar olmuş,olay tam olarak nasıl olmuş bilmiyorum ama büyük ihtimalle yola yakın olduğu için sigara izmaritinden şüpheleniyorlar.

Maalesef büyük bir zarar olmuş,olay tam olarak nasıl olmuş bilmiyorum ama büyük ihtimalle yola yakın olduğu için sigara izmaritinden şüpheleniyorlar.

Bu dediginiz yangin kahtada barajin kenarinda mi olmus bizim bicerde orda birkac gun once oyle bir kaza atlatti. Tarlayi yakmislar babam barajla atesin arasinda sikismis kalmis barajda ucurun yar kacacak yer yok sonra tepe bi yer varmis oraya tirmanip yanan atesin arkasindan tekrar tarlaya girmis tarladan cikinca lastiklere su tutmak istemis adamlar suyu bile vermemis. Ilk defa kahtada biciyoz bu sene. ayni tarla gecen senede yanmis sanirim kasitlimi bilmem ama allah korumus yoksa makinemiz yanmisti tarla sahiplerinede yazik oldu onca emeğe

Bu dediginiz yangin kahtada barajin kenarinda mi olmus bizim bicerde orda birkac gun once oyle bir kaza atlatti. Tarlayi yakmislar babam barajla atesin arasinda sikismis kalmis barajda ucurun yar kacacak yer yok sonra tepe bi yer varmis oraya tirmanip yanan atesin arkasindan tekrar tarlaya girmis tarladan cikinca lastiklere su tutmak istemis adamlar suyu bile vermemis. Ilk defa kahtada biciyoz bu sene. ayni tarla gecen senede yanmis sanirim kasitlimi bilmem ama allah korumus yoksa makinemiz yanmisti tarla sahiplerinede yazik oldu onca emeğe

Bahsettiğim yer baraja yakın değil fakat sizin bahsettiğiniz olay biraz ilginç üst üste aynı tarlanın yanması demek kasıt demek. Ayrıca suyu neden vermemişler herhalde bir husumet var. Neyse dikkat edin öyle sorunlu yerlerde fazla çalışmayın.

Bahsettiğim yer baraja yakın değil fakat sizin bahsettiğiniz olay biraz ilginç üst üste aynı tarlanın yanması demek kasıt demek. Ayrıca suyu neden vermemişler herhalde bir husumet var. Neyse dikkat edin öyle sorunlu yerlerde fazla çalışmayın.

Valla onu bilmem ama husumet varsa bile biz ne bilelim biz ekmegimizin pesindeyiz tarla sahipleri iyi adamlar sonucta ilk defa kahtada ekin bictik. Yani tarla sahibine nerden baksan 15 milyar zarar verdi bizede 450 milyar zarar verecekti allah korudu zaten borc harc aliyoz makineyi. Ama kimsenin yaptigida yanina kalmaz allah var gam yok