Hayır şeker degil. Pıoneer 1921 tanelik mısır.Şeker misir mi o?
Erol abi ayciceklerin masalahi var bu hangi tarla cikaramadim benYağlık ayçiçeği arasi cekerken
Traktor ara işler icin kucuk sanki [emoji6] urunleri cigniyo onler.Yağlık ayçiçeği arasi cekerken
Traktor ara işler icin kucuk sanki [emoji6] urunleri cigniyo onler.
Evin önündeki tarla. Çok guzel bu yil ürünler.. Soğan hariç[emoji6]Erol abi ayciceklerin masalahi var bu hangi tarla cikaramadim ben
Cantlarina varana kadar degistirdik. Merkür izlerinde çiğniyor. Bi çözüm bulacaz artik onada..Ön lastikleri toplattır, yazıktır günahtır gereksiz yere mahsülü çiğnemek olur mu. Verim de olumsuz etkilenir böyle. Tarla kumsal olsada ayçiçekleri iyi çıkmış maşallah.
Cantlarina varana kadar degistirdik. Merkür izlerinde çiğniyor. Bi çözüm bulacaz artik onada..
Ikinci ekimi yapmayacaktin zaten bu yil sogan hic para edecek gibi durmuyo. Su an adanada 20 krs alan yok diyolar bakalim bizde nasil olucakEvin önündeki tarla. Çok guzel bu yil ürünler.. Soğan hariç[emoji6]
Nasip bakalım.. Yine 30-40 krs olur rahat olIkinci ekimi yapmayacaktin zaten bu yil sogan hic para edecek gibi durmuyo. Su an adanada 20 krs alan yok diyolar bakalim bizde nasil olucak
Bizim mahsuller daha yeni abisi
Amin.. Allah ağız tadı ile yetirmeyi nasip etsin..Bizimkiler yetişmek üzere allah biçmeyide nasip eder inşallah.
Yağlık ayciceginin cesiti ne ?