Hızlı Paylaşım Genel

Cevap: Hızlı Paylaşım

Bak üstüne basa basa söylüyorum. Bol bol video bekliyorum. Hatta kargo ile gopro'yu yollayım. Çek, geri yolla.

Ertaç bu arada makinanın geliştirilmesi ya da modifikasyondan geçirilmesi gerektiğini düşündüğün tüm noktaları, kullanım sırasında not al. Feedback candır. [emoji2]

Nail Abi ile stand up'a gerek yok. Çapanın yanımda bir fotoğrafını alsan yeter. Patlama yapar satışlar. Adam yıldız.

yarın sorarım ben 55 ı daraltma cabasındayken patronun evıne ındırmısler bugun de ekım telası vardı ;) kılavuz yoksa fahrettın ekıcı ye getırecen mecbur oda ısın ıcınde bılmem anlatabıldım mı :D :D :D

yarın sorarım ben 55 ı daraltma cabasındayken patronun evıne ındırmısler bugun de ekım telası vardı ;) kılavuz yoksa fahrettın ekıcı ye getırecen mecbur oda ısın ıcınde bılmem anlatabıldım mı :D :D :D

PDF formatında, şahsen el emeği göz nuru hazırlamış olduğum 72 sayfalık kullanım kılavuzunu bu akşam ulaştırıyorum kardeşim. Hizmet görün [emoji2]

Hızlı Paylaşım

Pancarlar tat vermedi, bozup ekeceğiz birdaha [emoji18]

Sent from my iPhone using Tapatalk
1a6ea4985cd2bc2d00af06e586198871.jpg

Hayırlısı olsun bilader, cıkışmı düzenli olmadı, sogukmu vurduda.
Çıkış düzenli olmadı abi soğuk dan yana bi sıkıntı olmadıydı
Ali eziyodun Adamı.
Türküz biz abi üstüne süreriz gördük mü [emoji2]
Hakket neden bozuyorsunuz ally
Çıkış sıkıntılı doldurmadı
Ali hız kaç? bu ne celal böyle :)
Km tutmadım da okula yetişmem gerekliydi sınavım vardı [emoji4]

Çok hareketli burası..
sizi özlüyorum...
çabuk gelsin buluşma..
Antalyada yapak daaaaa :)