Ekli dosyayı görüntüle 9721Ekli dosyayı görüntüle 9723Ekli dosyayı görüntüle 9722
Boynuz olsa gerek diyorum
Aleyküm selam. Hesaplama şu şekilde: Pulluk numarası×2.50×sok sayısı= Pulluğun götürdüğü yer. Yani 10×2,50×4=100 cm yer götürür. Resimdeki Alpler pulluğun hesaplanmış tablosu. Pulluk numarası arttıkça derinlik ve ağırlık artıyor. Eğer derin sürmek istiyorsanız 4'lü 10, çok yer götürmek istiyorsan 5'li 8 no pulluk tercih etmelisiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 9775
Geniş ara pullukta kulak numarası ve derinliği 9 no kadar oluyor; ancak götürdüğü yer 12 no pulluk kadar oluyor. Ünlü pulluğun tablosunda sonunda B ifadesiyle yazılanlar geniş ara pullukAbi peki geniş ara pulluklarda bu hesap nasıl oluyor 4lü 9 numara geniş ara pulluk ne kadar yer götürür
Siz bu sorulara cevap verirken bizimde tarlanın suya olan mesafesi, suyun debisi ve suyu tarlaya iletecek kaynağı ( pompa, motor vs), su ve tarla arasındaki kot farkını bilmemiz gerekir.
20 dönüm tarlaya nr kadar boru gider neler bilmiyorum hiç borum yok ve maliyeti ne olur ve santrafuj le sulama yapacağım onuda ikinci el almayi düşünüyorum veya sizin bana tavsiyemiz ne olur 50 dönüm atlatma yaparak sulama yapacağım
Tarla ile suyun mesafesi 1000 mêtre traktör le şu basacagim tarlaya