Hızlı Paylaşım Genel

Cevap: 2016 buğdaylara nitrat atımı..

Bereketli olsun.Kolay gelsin toprağım.Bi mahsuru yoksa eurospand gübre serpmenin fiyatını öğrenebilir miyim?Memnun musunuz?

Mahsuru yok tabi.. Geçen yıl 10.000 tl' ye almıştım. bu yıl ne kadardır bilmem. daha önce türkay 1000 kg lık gübre serpme kullanıyordum, hiç memnun değildim bunu aldıktan ve kullandıktan sonra neden daha önce almadığım için çok pişmanlık duydum. kesinlikle parasının son kuruşuna kadar hakediyor. mükemmel bir dağılım ve gübrede tozlaşma yapmadığı için gübreyi sıfır kayıpla istediğin miktarda atabiliyosun. yaptığı iş ve kaliteye göre inan fiyatı az bile. eurospand marka almamın sebebi tamamen italya'da üretilmesi. gaspardo markasına da zaten gübre serpmeyi eurospand yapıyor. tek farkı gaspardo ülkemizde monte ediliyor. sanırım bazı parçaları da yerli. eğer ihtiyacın varsa durumunda müsaitse hiç düşünmeden al derim.

Cevap: Hızlı Paylaşım

Yarapsan bana 11000 dedi bugün. Alper Abi niyetin varsa yaza alalım beraber. İnox olanlardan. :)

466_100-3781-modificata.jpg

Gübre makinemiz geldi. Tarlada denemeden bir şey söylemek zor.

Resimler ve ekler

• IMG_5658.JPG
    IMG_5658.JPG
    2.3 MB · Görüntüleme: 78
  • IMG_5659.JPG
    IMG_5659.JPG
    1.9 MB · Görüntüleme: 75
  • IMG_5660.JPG
    IMG_5660.JPG
    1.8 MB · Görüntüleme: 78

Geyik boynuzuna benziyor. Varmı ki oralarda. Bizim buralarda bi tilki bide kurt var. Başka 4 ayaklı yaban hayvanı yok.

Geyik boynuzuna benziyor. Varmı ki oralarda. Bizim buralarda bi tilki bide kurt var. Başka 4 ayaklı yaban hayvanı yok.

http://www.eskisehirkulturenvanteri.gov.tr/detay.aspx?ID=17&turID=2

Hemen 500m çaprazında ki büyük höyük, Midaslar Romalar gelmiş geçmiş üzerinden buraların. Halen daha Roma dan kalma mezarlar duruyor orada :)

Burada geyiğin ge si bile yok,zamanında yaşıyor olabilir. Kim bilir nasıl öldü. Kurta kuşa mı yem oldu,insanlar tarafından mı avlandı artık bilemem :) Şuan hazırladığım yerde zaten höyük, buradaki yer daha tepelik her yere hakim görebiliyorsun.

Geçmiş olsun. Ekipman veya traktöre zarar vermemiştir umarım.
Bende de bir benzeri oldu bir senelik motorun arka tekerler heba oldu. Sağolsun Erkunt garantiden gönderdi lastikleri.
Biraz uğraştırdı gerçi ama trakkulubun çok faydası oldu bu konuda.

Geçmiş olsun. Ekipman veya traktöre zarar vermemiştir umarım.
Bende de bir benzeri oldu bir senelik motorun arka tekerler heba oldu. Sağolsun Erkunt garantiden gönderdi lastikleri.
Biraz uğraştırdı gerçi ama trakkulubun çok faydası oldu bu konuda.
Allahtan yolda bişey olmadı,tarlada tam indirdim o sıra koptu abi

[MENTION=426]coyote26[/MENTION] Bu baya bi boynuz kulağı aşmış :) benimki ceylan ya daha :) Şöyle kafatası ile beraber olsa kabinin üstüne montajlıyacam :)
[MENTION=74139]KüreLee[/MENTION] Eyvallah yolda gelirken şöyle bir düşündüm de gerçekten kaza atlatmışım.. Allah korumuş yolda falan düşse neler olur bilemeyiz...