Hayvancılık yapmak istiyorum yardım edin

Ynt: Hayvancılık yapmak istiyorum yardım edin

Bir cuval undan 250 gramlik ekmek yapsam 200 ekmek eder.1 liradan versem 200 lira guzel para :) mantik bu gibi duruyor ama firina odun lazim ekmegi hamur yapacak isci lazim bunu pisirecek adam lazim dagitacak arac lazim vs.. Boyle uzar gider.bence eger hayvanciligi seciyorsaniz alin 1 inek tecrube edin

Ynt: Hayvancılık yapmak istiyorum yardım edin

Gassal link=topic=86981.msg1046596#msg1046596 date=1450453935' Alıntı:
eşşek sütü işine mi girdin? :D

Arkadaşlar şaka bir yana Anne sütüne en yakın süt Eşek ' teymiş ya. Duyunca çok şaşırdım ama millet deli gibi eşek sütü arıyor bizim buralarda ama bulabilen yok. Manda sütüne talim ediyorlar onuda 5 ten alan var 7 den alan var. Arnavutköy taraflarında bu işi çok ciddi yapanlar varmış hatta biri de bilmem nerenin muhtarıymış. Duyduğum 1000 e yakın mandası varmış, Adam parasını ne yapacağını şaşırmış durumda yeni havalimanı inşaatı ile anlaşmış onlarca kamyon almış onlara kiralıyormuş kamyonları yan gelir olsun diye, hatırladığım bu.

Bana anlatan arkadaş işin zorluğunu anlatmak için; adam sabah 3 e kadar muhabbette olsa da 6 da kalkıp sağım yapıyor gübre kürüyor sen yapabilir misin demişti :) Ayrıca bütün ailesi bu işte kendisine yardım ediyormuş Vs...

Ne kadar doğru bilmiyorum.