hayvanciliğa baslamak istiyorum artik

Ynt: hayvanciliğa baslamak istiyorum artik

bitişiğindeki 3 dönüm 200 bin ise oraya hiç bulaşmazdım fabrika arsalarıyla yarışıyor maşallah
hayvancılık ileriside düşünülerek minimum 10 dönüm arazi üzerine kurulmalı 40-50 dönüm olursa hem tarımda da değerlendirilebilir ilerde de sıkıntı olmaz
bir tanıdık 10 dönüm üzerine işletmesini kurdu dönümü 1-2 bin olan bir yerde yanını almak için adama traktör aldı 5 dönüm yer için

Ynt: hayvanciliğa baslamak istiyorum artik

Merhaba İlker bey,

Hayvancılık yapmak istiyorsunuz anladım 650 Bin tl Ye ne iş yapabilirim hayvancılık yapmak istiyorum köy çocuğum kira vb uğraşamam kafam almaz Ben size bir kaç tavsiye vereyim

Danışman bulunuz 1-2 Bin lira ya maal olur araştırın ilçede vb vardır umarım 650 bin tl ye Büyük bir inek fabrikası ve ayriyetten de teşviklerle büyük bir kuruluş işletme yapabilirsiniz Hayvancılığı seviyorsanız yapacam diyorsanız 650 bin Tl gerçekten sizde bu rakamlar var ise.
Tkdk-Başvurun Danışman size herşeyi ayrıntılı aydınlacaktır eğer bu da olmaz derseniz.

650 Bin Türk lirasını şöyle bir fizibilite raporunu çıkaralım.

20 Adet Tam sağılır Büyük baş Hayvanı ortalama 7,00 Bin türk Lirasından 150 Bin TL Maal olur
50 Bin TL Yemlerini hazır edersiniz.
50 Bin tl Açık ahır Sistemli kurabilirsiniz..
Süt sağım tankıı sıyırma sistemi sogutma tankı gübre deposu Traktör Remork Mazot Tankeri Fan Sistemi yada Püskütme Sistemi..
Ek opsiyonsel olarak tercihinize bağlı olan ekipmanları temin edersiniz bunlarından Toplama 150 BİN TL Ortalamadır..
50 Bin tl Duraklama sistemi Opsiyonsel olarak yani Traktör ekipmanları Kepçeler Kaşıyıcı temizleyici Hayvan aksesuar Vb.. Tutarı olur

Kalan 200 Bin TL..Yide Konut ' a değerlendirebilirsiniz..
Yukarıda yazmış oldugum yazılar paranıza göre söylemiş oldugum yazılardır bunlar sizin tercihinizdir tamamen benim tavsiyem bu ' dur.Neden Derseniz hayvancılık böyle olduktan sonra Eminim size Hergün daha da bir çalışma isteği gelicektir İçinizden..Rahat konforlu ve iştihtamlı..

Hayırlısı neyse o olsun İyi forumlar. :)