SağolasınALLAH bereketli hayırlı etsin
SağolasınALLAH bereketli hayırlı etsin
Seneye hepsini rekor ekicem kısmetse.Ben nadas yere anaç tohum ektim.Bulamazsan ayarlarız abi.12-13 ton kadar var elimdeSağol kardeşim ben lunayı biçtim kuruttum depoya koydum .yağmur yine başladı.bi vasco kaldı hafta sonuna , rekor evet tohumluk bulursam alacam , burda biri ekti tarlada gittim baktım iyiydi .ölmesek seneye ekeriz .ne demişler köylğnün karnını kesmişler bıldır çıkmış.
Teşekkürler, sağolasınMaşallah. Bereketi bol hasatlar
Bereketli olsun inşallahHayırlısıyla başladık bakalım, hava bozuk ya nasipEkli dosyayı görüntüle 41394
Sağolasın , pazardan beri bir yağıyor bir açıyor, .işallah açar...Bereketli olsun inşallah
Sağolasın kardeşim .bugün ağalara dert günü, çobanlara yat günü. Yağışlı kapalı
İç anadoluya yağmur yokmu sen bilirsin[emoji4]
Bereketli olsun.Ölmeyene 365 gün daha öeltik harmanı yok hayırlısıyla kazasız belasız bugün bitiyor.vasco 700 750 civarı verdi , .1974 ten beri çeltik daha versin .herkese bol hasatlar.Ekli dosyayı görüntüle 41589Ekli dosyayı görüntüle 41590Ekli dosyayı görüntüle 41591
Kolay gelsin bereketli olsun abiÖlmeyene 365 gün daha öeltik harmanı yok hayırlısıyla kazasız belasız bugün bitiyor.vasco 700 750 civarı verdi , .1974 ten beri çeltik daha versin .herkese bol hasatlar.Ekli dosyayı görüntüle 41589Ekli dosyayı görüntüle 41590Ekli dosyayı görüntüle 41591
Babam 1974 ten beri ekiyor aralarda en son 2004 te sebze mısır ektim bir yıl .daha öncelerde 10 senede bir başka ticaret yapılmış. Sağolasın harman bitti ,Bereketli olsun.
45 yıldan beri aralıksız çeltik mı ekiyorsunuz yoksa ben mi yanlış anladım?
Teşekkür ederim sağolasın kardeşimAllah yenisine erdirsin abi
Hadi geçmiş olsun
Sağolasın Cemalağa teşekkğr ederim.Berekeli olsun abi
Geçmiş olsun
Eyvallah sağolasın arkadaşımBereketli olsun dostum