İkiside denk değil işte laverda 6 sarsak 6m tabla 270 bg fendt 5 m tabla 5 sarsak 220 bgFendt Massey laverda aynı fabrikadan çıkıyor.ancak bu kaç yılından itibaren böyle tam bilmiyorum
İkisi birbirinin dengi olan modellerse 35 Euro fark verip 2018 modeli tercih ederdim şahsen.
Euro borca girmek önümüzdeki süreç için biraz sakat görünüyor, hele Euro borç karşılığı gayrimenkul ipoteği yapmak, vs riskli.
İki hafta önce bizde sıfır ayarı 5.80 alacak olduk, ekonomik belirsizliklerden dolayı ertelemeye karar verdik.makinenin ağzına eskisi gibi dolu dolu iş de veremiyoruz.
Hayırlı alışverişler
Kıyas kriterlerin ''sadece bunlar'' ise sorunun cevabı belli !İkiside denk değil işte laverda 6 sarsak 6m tabla 270 bg fendt 5 m tabla 5 sarsak 220 bg
Bölge neresi, çeltiğe girmeyecekse yine de modelli makineyi alırdımİkiside denk değil işte laverda 6 sarsak 6m tabla 270 bg fendt 5 m tabla 5 sarsak 220 bg
Malkara çevresi kuru tarım da kullanacağızBölge neresi, çeltiğe girmeyecekse yine de modelli makineyi alırdım
Bende class istiyorum fakat servis ağı yok denilecek kadar azTrakya şartlarında, Claas Tucano 320 , yeter performansta çalışacak bir biçer olabilir.
Maalesef bizim burda sadece kırmızı servis ağı fazlasıyla mevcutarada 12 yıl var, 35 bin euro, tabla sarsak farkıda var ama Türkiyenin gerçeği ile bu makineler uyuşmuyor, iyiler ama Türkiyede parça, makineyi yürütme, elinden çıkarma dediğin zaman sarı biçer, bunlarda iş yapar çok güzel makineler ama her makine her ülkede gitmiyor.
Ethem ağamda Tucano 320 sürüyor , çok memnundu bildiğimiz kadarıyla, hatta kesinlikle biçeri satmam diyordu.Bende claas istiyorum fakat servis ağı yok denilecek kadar az
Fendt 5255 L yolda göründü, bakalım.Fendt Massey Laverda aynı fabrikadan çıkıyor. ancak bu kaç yılından itibaren böyle tam bilmiyorum
İkisi birbirinin dengi olan modellerse 35 Euro fark verip 2018 modeli tercih ederdim şahsen.
Euro borca girmek önümüzdeki süreç için biraz sakat görünüyor, hele Euro borç karşılığı gayrimenkul ipoteği yapmak, vs riskli.
İki hafta önce bizde sıfır ayarı 5.80 alacak olduk, ekonomik belirsizliklerden dolayı ertelemeye karar verdik. makinenin ağzına eskisi gibi dolu dolu iş de veremiyoruz.
Hayırlı alışverişler