Yulaf tohumu için cevirecegimiz tarlanın elektrikli çit kazık hazırlıkları..Ekli dosyayı görüntüle 44549Ekli dosyayı görüntüle 44550
Abi işe yaramıyor boş yere zahmet ve masraf etmesen daha iyi sigorta yap daha temiz
Yulaf tohumu için cevirecegimiz tarlanın elektrikli çit kazık hazırlıkları..Ekli dosyayı görüntüle 44549Ekli dosyayı görüntüle 44550
Sigorta nasıl yapılacak?Abi işe yaramıyor boş yere zahmet ve masraf etmesen daha iyi sigorta yap daha temiz
Neden işe yaramiyor merak ettim.gecen yil nohut ekenler oldu. Etrafini çitle cevirdiler iyi sonuclar aldi. Eksileri artilari nelerdirAbi işe yaramıyor boş yere zahmet ve masraf etmesen daha iyi sigorta yap daha temiz
Neden işe yaramiyor merak ettim.gecen yil nohut ekenler oldu. Etrafini çitle cevirdiler iyi sonuclar aldi. Eksileri artilari nelerdir
Sigorta nasıl yapılacak?
Kolay gelsin bereketli olsun maşallahSılaj çekiyorum.
Sağol abi paksana yakışmıyor bu eksikler napalım biz tamamlıyoruz [emoji846]
Kolay gelsin bereketli olsun maşallah
Kolay gelsin kaç kg atıyorsunuz dönümüne?![]()
Gübreye devam...
Kolay gelsin kaç kg atıyorsunuz dönümüne?
Sağlık olsun gonlunuzdekini alırsınız inşallah birgün [emoji5]Sağolun hocam. Traktör komşumun yalnız biz daha alamadık![]()
Sağlık olsun gonlunuzdekini alırsınız inşallah birgün [emoji5]
Bütçe imkan varsa avrupa traktör hocam [emoji4] bakma millet az tarlası ve imkanı yok diye mecburen yerli ye yöneliyor hemde sifirlar pahaliyken bende sana tdd al demem şu zamanda [emoji4]İnşallah hocamTD ye hiç sıcak bakmıyorum ama
Bütçe imkan varsa avrupa traktör hocam [emoji4] bakma millet az tarlası ve imkanı yok diye mecburen yerli ye yöneliyor hemde sifirlar pahaliyken bende sana tdd al demem şu zamanda [emoji4]
Abi ne biçim yağmış öyleŞöy azbi kar yağdı..Ekli dosyayı görüntüle 44560
Maşallah, gözünüz aydın.Yeni mahsül bunlar
Yeni mahsül bunlar