Vay vay kırmızı aşkı, zorla bana 70 66 aldırcak.Merhaba, colt start’tan sonraki, kulak pası giderme operasyonu. Motor ısındıktan sonra dip gaz yapılmıştır.
Vay vay kırmızı aşkı, zorla bana 70 66 aldırcak.Merhaba, colt start’tan sonraki, kulak pası giderme operasyonu. Motor ısındıktan sonra dip gaz yapılmıştır.
Kolay gelsin bereketli olsunÇimen gübreaini attık igsaş marka galiba dekara 13 kg felan geldi bu arada mf 135 lik çok işe yaradı küçük ama hızlıEkli dosyayı görüntüle 45152Ekli dosyayı görüntüle 45153
Sağolasın acele edıyoruz o yuzden pek kolay olmuyor yoruluyoruzKolay gelsin bereketli olsun
Kolay gelsin 135 lik nerdeÇimen gübreaini attık igsaş marka galiba dekara 13 kg felan geldi bu arada mf 135 lik çok işe yaradı küçük ama hızlıEkli dosyayı görüntüle 45152Ekli dosyayı görüntüle 45153
Kolay gelsin, Hani buğday her taraf kım kır..Sağolasın acele edıyoruz o yuzden pek kolay olmuyor yoruluyoruz
Kısmetse ekim ne zaman?Ekli dosyayı görüntüle 45155Ekli dosyayı görüntüle 45157Ekli dosyayı görüntüle 45158Ekli dosyayı görüntüle 45159Ekli dosyayı görüntüle 45160
Ayçiçeği ekeceğim yerlere 7 li çektim. Çeşit olarak pioneer 130 u tercih edeceğim
Kısmetse ekim ne zaman?
Kolay gelsin tav çok güzelmiş naçizane fikrim 1 ve 5 nisan arası ek üstüne yağmur yasada kabuk tutmuyorNisan 10-20 arası düşünüyorum.
Geçen sene erken ektim 17 mart bi hata oldu. Bu yıl toprak ısınsın öyle ekecem yerler karatoprak erken giril ekince mal yürümüyor
Ekli dosyayı görüntüle 45155Ekli dosyayı görüntüle 45157Ekli dosyayı görüntüle 45158Ekli dosyayı görüntüle 45159Ekli dosyayı görüntüle 45160
Ayçiçeği ekeceğim yerlere 7 li çektim. Çeşit olarak pioneer 130 u tercih edeceğim
Uzaktan çekmiştim öbür türlü fırsat olmadı koltugu rahat değil ama idare ediyorKolay gelsin 135 lik nerde
Doğru tercih. Mart 15 ten sonra göm tohumu.
Biz de geçen yıl Nisan in ilk haftası ekmiştik kuru yerlerde yani bayırlarda verim oldukça iyiydi. Kısmet olursa bu yıl yine Nisan ayında ekeriz gibi.Yok aga nisan gelmeden ekmem isterse bütün köy eksin ben beklicem
Kolay gelsin Mahmut, ah ah ne çekerdim eskiden goble.tarla köşlise bitmek bilmezAyçiçeği ekimi hazırlığı goble çekimi [emoji846]Ekli dosyayı görüntüle 45365Ekli dosyayı görüntüle 45366
Teşekkür ederim abi sağolasin güzel de taş girmesi falan araya ve dediğin gibi üçgen tarlalar ölüm gibi geliyorKolay gelsin Mahmut, ah ah ne çekerdim eskiden goble.tarla köşlise bitmek bilmez