Hayırlı olsun batmazsa bıçakları bilettirirsin.Bahçe için ıkılı pulluk lazımdı aldık 300 liraya iş görür inşallah Ekli dosyayı görüntüle 44534Ekli dosyayı görüntüle 44535
Yenı aldıydık akrabanınkıne onları geri isteyeceğizHayırlı olsun batmazsa bıçakları bilettirirsin.
Hayırlı olsunYenı aldıydık akrabanınkıne onları geri isteyeceğiz
Onda bır işe yaramıyor kı kullanmıyor boz kullanıyorduk zatenHayırlı olsun
Ben olsam istemem gider iki tane daha alırım
Yani komşun kullanmasa bile incinir senin için söyledimOnda bır işe yaramıyor kı kullanmıyor boz kullanıyorduk zaten
bende daimi beyaz dostumla,beraberim,
nasıl dostumsa ,eziyetiyle yaşıyoruz.Ekli dosyayı görüntüle 44325
Elektironik sensörlü Balya sayacımız geldi
Devamı yarın
Ekli dosyayı görüntüle 44557Ekli dosyayı görüntüle 44558
Elektironik sensörlü Balya sayacımız geldi
Devamı yarın
Ekli dosyayı görüntüle 44557Ekli dosyayı görüntüle 44558
3. Destek tekeri yeri var teker yok ama birde lastik takozu olması lazım oda yo elektironik balya sayacı falan ama onlar yok fabrikayı aradım bayi ile nasıl anlaştın diyo bana bana bayi demediki şu var bu yok katolagtan baktik bayi gitti getirdi fabrikadan testek tekeri bence gerek yok lastikler içeri almışlar zatenCemal bey sizin balya makinesinde 3. Destek tekeri var mı? Gerekli görüyor musunuz onu. Opsiyon olarak sunmuş paksan pazarlığa dahil etsek mi kararsız kaldım.
şükür abiŚukret yusuf
Sağol abi paksana yakışmıyor bu eksikler napalım biz tamamlıyoruz [emoji846]Hayirli olsun cemal.
Senin makinaya dijital sayac neden takmadilar acaba.
Sezon bası bizde sıfır karatas balya makinasi aldik. Dijital sayac ve destek tekeri var.opsiyonel degil standart
Ağa meraba, mütahit arkadaşlarda ÇOKCANLAR marka makinelerin arttığını görmekteyim, bilgin olsun.Paksan internet sitesinde dijital sayaç, üçüncü teker opsiyon olarak verilmiş. Bayilerden önce internetten bilgi sahibi olup pazarlığa öyle oturmak daha iyi oluyor.
Sadece kendi işinizde kullanacaksanız çift pozisyonlu sönmez öneririm. Çevremizde 3 4 tane alan oldu memnunlar bizde de 2007 sönmez var sap yeyişi vs çok iyi.Paksan internet sitesinde dijital sayaç, üçüncü teker opsiyon olarak verilmiş. Bayilerden önce internetten bilgi sahibi olup pazarlığa öyle oturmak daha iyi oluyor.