Yulaf balyesi soran olursa yonlendir toprak 500 tane varHemen hemen hergün balya soran var 22 23 kg balya 25 lira 1000 tane olsa sabaha kalmaz satarım
Yulaf balyesi soran olursa yonlendir toprak 500 tane varHemen hemen hergün balya soran var 22 23 kg balya 25 lira 1000 tane olsa sabaha kalmaz satarım
Kaç para dion balyalaraYulaf balyesi soran olursa yonlendir toprak 500 tane var
20 tlKaç para dion balyalara
Saman 25 kg/balye, 22 TL satılıyor, yonca 22 kg/balye 22 TL alınıyor.Ver elini Trakya gidiyor.Teker dönüyor.
Temizligi haketti
Ekli dosyayı görüntüle 44019
Kendimin degil abi yıkamacıya yikattimBasınçlı sulama makinası olarak ne kullanıyorsunuz?
Kendimin degil abi yıkamacıya yikattim
Saman Trakya'dan geliyor, 16-17 TL ye alınıyor, burada 21-22 TL ye satılıyor, 22 TL ye yonca alınıyor, Trakya'da 27-28 TL gibi satılır.Bu yıl kurak giderse saman balyası seneye de iyi para eder.Yonca ve saman neredeyse eşit .Nasıl oluyor ?
Hocam bu makinayi tavsiye edebilirim. Kendinden benzinli motor. 6.5 beygir cok iyi basinci var. Yeni aldim memnun kaldim oneririmBu ara basınçlı yıkama makinası peşindeyimde onun için sordum.
Hocam bu neymiş böyle.Hocam bu makinayi tavsiye edebilirim. Kendinden benzinli motor. 6.5 beygir cok iyi basinci var. Yeni aldim memnun kaldim oneririm
Kovadan da su cekebiliyor.Ekli dosyayı görüntüle 44025
abicim 160 bardan aşağı alma,Bu ara basınçlı yıkama makinası peşindeyimde onun için sordum.
birkaç ayrıntı ve resim mevcut mu erhan paşa.Hocam bu makinayi tavsiye edebilirim. Kendinden benzinli motor. 6.5 beygir cok iyi basinci var. Yeni aldim memnun kaldim oneririm
Kovadan da su cekebiliyor.Ekli dosyayı görüntüle 44025
Siteye hoş geldin kardeşim.
Valla hocam ben bu makinayi letgoda buldum Kayseriden. Bu makina almanyadan gelmis.bi kez deneme amacli calistirmislar okadar.çapa motorunun aynisi.bu modelden. Ben 750 tlye aldim. 100 tl de otobuse verdim. Şansa iyi denk geldi.videosunu cekerim bi araabicim 160 bardan aşağı alma,
erhan bey güzel bir öneri sunmuş.birkaç ayrıntı ve resim mevcut mu erhan paşa.
Benimkisi 3000 psi lık.Valla hocam ben bu makinayi letgoda buldum Kayseriden. Bu makina almanyadan gelmis.bi kez deneme amacli calistirmislar okadar.çapa motorunun aynisi.bu modelden. Ben 750 tlye aldim. 100 tl de otobuse verdim. Şansa iyi denk geldi.videosunu cekerim bi araEkli dosyayı görüntüle 44066