Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

38683832_306289939941669_7921668260909547520_n.jpg

Buzdolabı olmayınca termosla idare ettik, sezondan kalma.

Hocam, Türkiye Cumhuriyeti nin her yerinde çalıştınız galiba
Gezdiğim yerleri forumda belirtmiştim, epey yer gezdik.
Hocam kolay gelsin Ankara'da balya işi yapmışsınız maşallah.
Göynük tarafları.
En sonunda bekledim fotoğraf geldi [emoji106]Bizim tarafa gelmedi.Ankara 214 diyo tahminin bolu tarafinda çalişiyor
Bilecik'ten transit geçiyoruz.

Hocam ben de atmayı düşünüyorum. Maliyeti nedir acaba. Bi de kamera anlık görüntü mü alıyor yoksa kaydediyor mu her şeyi.
Tavsiye ederim daha kurulum aşamasında benim elemanlar ne oluyoruz der gibi birbirine bakmaya başladı [emoji5] Maliyet olayına gelince çok fazla çeşit var, işi bilmezsen istismar eden çok fazla insan var. Bende anlamadığım bi konu olduğu için malzemeleri işi bilen bi arkadaşımın vasıtasıyla aldım. 1080 p hd 8 kanal kayıt cihazı 2tb Seagate kart, 4 adet 1080p 2 mp kamera, 200 mt kablo ve gerekli montaj parçaları 3000 TL tuttu. Bu fiyat çok aşağı çekilebilir, kalite ona göre olur. Kamera kayıt yapıyor. HD olduğu için 15 günlük kayıt yapacak. Turkcell'den data paketi alıp görüntüleri anlık olarak telefonumdan izleyeceğim.