Hocam, Türkiye Cumhuriyeti nin her yerinde çalıştınız galiba![]()
Buzdolabı olmayınca termosla idare ettik, sezondan kalma.
Hocam kolay gelsin ankarada balya işi yapmışsınız masallah![]()
Sürelim beraberSür bnm o tarafı ben sanada TT yede mazot getirim
En sonunda bekledim fotoğraf geldi [emoji106]![]()
Bizim tarafa gelmediHocam, Türkiye Cumhuriyeti nin her yerinde çalıştınız galiba
Ankara 214 diyo tahminin bolu tarafinda çalişiyorHocam kolay gelsin ankarada balya işi yapmışsınız masallah
Gezdiğim yerleri forumda belirtmiştim, epey yer gezdik.Hocam, Türkiye Cumhuriyeti nin her yerinde çalıştınız galiba
Göynük tarafları.Hocam kolay gelsin Ankara'da balya işi yapmışsınız maşallah.
Bilecik'ten transit geçiyoruz.En sonunda bekledim fotoğraf geldi [emoji106]Bizim tarafa gelmedi.Ankara 214 diyo tahminin bolu tarafinda çalişiyor
Geçerken haber ver yoldada olsa bi görüşürüzGezdiğim yerleri forumda belirtmiştim, epey yer gezdik.
Göynük tarafları.
Bilecik'ten transit geçiyoruz.
Bu ölçülerde bir çadıra kaç koyun sığar bide temizliği nasıl oluyorTeşekkür ederim çadır evet, 8x40 ölçüleri.
Teşekker ederim Fuat hocam.
yaz gelsın surem sen pullugu gaynattır bıSürelim beraber
Birde selfi çekilse fena olmaz abi yüz simasınıda da tanıyalımGeçerken haber ver yoldada olsa bi görüşürüz
Selfie olmazsa olmazdır zaten [emoji846] o iş bende [emoji106]Birde selfi çekilse fena olmaz abi yüz simasınıda da tanıyalım
Çadır içinde aydınlatma olarak ne kullanıyorsunuz
Berkay5720 isimli Fuat kardeşimi ziyarete geldim. Ekli dosyayı görüntüle 42809
Hocam ben de atmayı düşünüyorum. Maliyeti nedir acaba. Bi de kamera anlık görüntü mü alıyor yoksa kaydediyor mu her şeyi.Kamera montajı Ekli dosyayı görüntüle 43756Ekli dosyayı görüntüle 43757Ekli dosyayı görüntüle 43758bu işi de çözdüm sayılır
Tavsiye ederim daha kurulum aşamasında benim elemanlar ne oluyoruz der gibi birbirine bakmaya başladı [emoji5] Maliyet olayına gelince çok fazla çeşit var, işi bilmezsen istismar eden çok fazla insan var. Bende anlamadığım bi konu olduğu için malzemeleri işi bilen bi arkadaşımın vasıtasıyla aldım. 1080 p hd 8 kanal kayıt cihazı 2tb Seagate kart, 4 adet 1080p 2 mp kamera, 200 mt kablo ve gerekli montaj parçaları 3000 TL tuttu. Bu fiyat çok aşağı çekilebilir, kalite ona göre olur. Kamera kayıt yapıyor. HD olduğu için 15 günlük kayıt yapacak. Turkcell'den data paketi alıp görüntüleri anlık olarak telefonumdan izleyeceğim.Hocam ben de atmayı düşünüyorum. Maliyeti nedir acaba. Bi de kamera anlık görüntü mü alıyor yoksa kaydediyor mu her şeyi.