Fren hidrolik yağı tamammı kontrol ettinizmi2021 model 8075 traktörümüzün fren yağı ikaz lambası yolda giderken seyrek aralıklara yanıp sönüyor. (!) buna benzer bir lamba.
Ne yapmak gerekir
Kolay gelsin, bereketli olsun inşallah...
Fren yağı seviyesine bakınız, fren yağları traktöre özel oluyor, orijinal yağıyla tamamlayınız.2021 model 8075 traktörümüzün fren yağı ikaz lambası yolda giderken seyrek aralıklara yanıp sönüyor. (!) buna benzer bir lamba.
Ne yapmak gerekir
Fren hidrolik yağı tamammı kontrol ettinizmi
Yağ seviyesi eksik değil, ilk ona baktım. Arada bir yanıp sönmesi kafamı karıştırdı. O nedenle sormuştum.Fren yağı seviyesine bakınız, fren yağları traktöre özel oluyor, orijinal yağıyla tamamlayınız.
Hayırlı olsun kolay gelsin tek dingilmi çift dingilmi yapıyorsunuz, ölçüler nedir ve lastik ebadı ne tercih edeceksiniz, prototip paylaşabilirmisin?6 tonluk römorkun imalatına başladık
Ekli dosyayı görüntüle 82491
Teşekkürler. Tek dingil 6 ton olarak yapıyoruz. Alt şase Şase 160npu, üst şase 120 npu olacak şekilde. Dingili frenli 100*100*10mm profil. Makaslar 19 kat. Döner çeki. Alt şase 115*320. Kasa 210*350. 4 kademe piston. 285/70/19.5 lastik. Bundan sonra da 10 ton tandem olacak şekilde yapacağız. Alt şase 200npu, üst şase 140npu olacak. Dingil yine aynı kalınlıkta. Tek dingilde fren olacak. Lastik ebati da aynı. Tasarımın fotoğraflarını paylaşabilirimHayırlı olsun kolay gelsin tek dingilmi çift dingilmi yapıyorsunuz, ölçüler nedir ve lastik ebadı ne tercih edeceksiniz, prototip paylaşabilirmisin?
Merakla bekliyoruz kolay gelsin boyunu 3.70-3.80 civarı yapsanız daha göze hoş gelir 3.50 top gibi duruyor genişlik 2 olsa 3.50 uygun ama sizin ustalığınızı bu sitede görüp taktir ediyorum.Teşekkürler. Tek dingil 6 ton olarak yapıyoruz. Alt şase Şase 160npu, üst şase 120 npu olacak şekilde. Dingili frenli 100*100*10mm profil. Makaslar 19 kat. Döner çeki. Alt şase 115*320. Kasa 210*350. 4 kademe piston. 285/70/19.5 lastik. Bundan sonra da 10 ton tandem olacak şekilde yapacağız. Alt şase 200npu, üst şase 140npu olacak. Dingil yine aynı kalınlıkta. Tek dingilde fren olacak. Lastik ebati da aynı. Tasarımın fotoğraflarını paylaşabilirim
Bunlar bittikten sonra kendimiz için 3.50 olarak yapacağız. Çeki kısmında da makas olan bir model üzerinde çalışıyorum. Bunun genişliği 2.20ydi 10cm daralttık. Üst kısmının saclarini büktürmedik hâlâ. O yüzden rahatça değişiklik yapabiliyoruz. Son halinde yüksekliği biraz daha artacak sanırım tasarımı güncelleyince netleşecek. Makasları da şasenin altında olacak şekilde yaptık. O yüzden yüksekliği biraz fazla olacak ama bu şekilde daha sağlam olacağını düşünüyorum. İki şase üst üste basacak arasında boşluk olmadan. Biraz ordan yüksekliğini kurtarmış olacağız. Lastik olarak bunları kullanıyoruzMerakla bekliyoruz kolay gelsin boyunu 3.70-3.80 civarı yapsanız daha göze hoş gelir 3.50 top gibi duruyor genişlik 2 olsa 3.50 uygun ama sizin ustalığınızı bu sitede görüp taktir ediyorum.
Hocam bu lastikler midilli diye geçiyor sanırım yük çekme konusunda çok iyidir ama dar ve yüksek olmuyormu, neden 400 60 15.5 kullanmıyorsunuz? Ortaya çıkacak ürünü merakla bekliyoruz.Bunlar bittikten sonra kendimiz için 3.50 olarak yapacağız. Çeki kısmında da makas olan bir model üzerinde çalışıyorum. Bunun genişliği 2.20ydi 10cm daralttık. Üst kısmının saclarini büktürmedik hâlâ. O yüzden rahatça değişiklik yapabiliyoruz. Son halinde yüksekliği biraz daha artacak sanırım tasarımı güncelleyince netleşecek. Makasları da şasenin altında olacak şekilde yaptık. O yüzden yüksekliği biraz fazla olacak ama bu şekilde daha sağlam olacağını düşünüyorum. İki şase üst üste basacak arasında boşluk olmadan. Biraz ordan yüksekliğini kurtarmış olacağız. Lastik olarak bunları kullanıyoruz
Bunlar düz taban ve aslında kamyonlarda kullanılıyor. Mercedes atego lar da aynı ebat diye biliyorum. Kamyonana dayanan römorka çok rahat dayanır diye bunları seçtik. 12-15 tonluk romorklarda bile bu lastiği koyuyorlar. 400-60-15.5 ebatını buraya gelen saman römorklarında gördüm. Kaplama lastik gibi atmış dış kısmını. Onun taşıdığı römork ağırlığı ve 2 ton saman birde 4 teker var. Pek dayanıklı gelmedi bana açıksası. Midilli dorse lastikleri var onlar 15 ton ve üzeri için güzel olur diye düşünüyorumHocam bu lastikler midilli diye geçiyor sanırım yük çekme konusunda çok iyidir ama dar ve yüksek olmuyormu, neden 400 60 15.5 kullanmıyorsunuz? Ortaya çıkacak ürünü merakla bekliyoruz.
Merhaba kolay gelsin bende böyle bir römork yapmayı döşünüyorum kaçlık porya kullandınızTeşekkürler. Tek dingil 6 ton olarak yapıyoruz. Alt şase Şase 160npu, üst şase 120 npu olacak şekilde. Dingili frenli 100*100*10mm profil. Makaslar 19 kat. Döner çeki. Alt şase 115*320. Kasa 210*350. 4 kademe piston. 285/70/19.5 lastik. Bundan sonra da 10 ton tandem olacak şekilde yapacağız. Alt şase 200npu, üst şase 140npu olacak. Dingil yine aynı kalınlıkta. Tek dingilde fren olacak. Lastik ebati da aynı. Tasarımın fotoğraflarını paylaşabilirim
Teşekkürler. 10 ton olanının makaslar 10mm de bunlar 8mm sanırım. Kaç tonluk yapmayı düşünüyorsunuz. Bu poryalar 205mm göbek çapı olan 6 bijon frenli tip. Konya malı Bozdoğan döküm yapımı. Konya'ya yakinsaniz malzemeler için bir yer tavsiye edebilirim. Römork üzerine ne ararsanız var. Dizip çıkabilirsiniz.Merhaba kolay gelsin bende böyle bir römork yapmayı döşünüyorum kaçlık porya kullandınız
Makas olarak 10mm ve 8mm makaslar var hangisi daha iyi olur
Ben muğladayım firma ismi yada telefon verirseniz bi görüşeyim fiyat alırımTeşekkürler. 10 ton olanının makaslar 10mm de bunlar 8mm sanırım. Kaç tonluk yapmayı düşünüyorsunuz. Bu poryalar 205mm göbek çapı olan 6 bijon frenli tip. Konya malı Bozdoğan döküm yapımı. Konya'ya yakinsaniz malzemeler için bir yer tavsiye edebilirim. Römork üzerine ne ararsanız var. Dizip çıkabilirsiniz.
Hayırlı uğurlu olsun. 6 tonluk römork için maliyet analizi yaptınız mı?6 tonluk römorkun imalatına başladık
Ekli dosyayı görüntüle 82491